Тифози на Милан пребиха тифози на Интер

15:13
Тифози на Милан пребиха тифози на Интер
Седем привърженика на Милан бяха арестувани от италианската полиция, след като бяха идентифицирани след побой с привържениците на градския съперник Интер по време на миланското дерби.

Според агенция "Анса", феновете на "росонерите" са издигнали надпис с агресивни думи към Интер. Това не се отразило добре на агитката на "нерадзурите", като част от нея е влязла в сектора на Милан и се опитала да разруши надписа.

Нахлуването е довело до стълкновение и са започнали грозни сцени, в които юмруци и ритници са сполетели феновете на Интер.

Според медиите, голям брой от феновете на Интер са с различни по степен наранявания. Агресорите се опитали да избягат, но са били идентифицирани от ръководството и полицията ги арестува днес сутринта.

Най-вероятно на арестуваните ще им бъде забранено да посещават мачове от Серия "А", а е възможно да получат дори и затвор за нарушаването на закона.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

delpiero_fan
19.02.2009 23:57

И това ми боло новина...все едно чух "майка купи на детето си сладолед" ... Е те ако не се бият ,кои да са..дерби ултраси Италия = такава новина

VaN_UnItEd
18.02.2009 16:26

трябва съдията пръв да я вдигне защото благодарение на него ще сте шампиони

Ultra_Milan
18.02.2009 16:20

Как да ви бием на терена,като сте с 3-ма повече? *devil*

fRSkn
18.02.2009 16:17

а сега дано да ви голбят *smile* така е като неможете да ни биете на терена ... ще стоите с пръст в уста и ще гледате как дигаме купата

Ultra_Milan
18.02.2009 15:41

Само така!Бой по мръсните интеристи!Rosoneri siamo noi! *devil*