Нарязаха гумите на Пеневия \"Форд\"

12:59
Нарязаха гумите на Пеневия \"Форд\"
Старши треньорът на шампионите от ЦСКА Димитър Пенев е имал доста неприятно преживяване.

Докато Стратега е давал отчет пред шефовете в канцелариите на стадион "Българска армия", неизвестен се е промъкнал до автомобила марка "Форд" на бившия селекционер на България и е срязал две от гумите на колата, съобщава вестник "Стандарт".

Димитър Пенев дълго не можел да повярва, че това може да се случи насред алеята на "Българска армия". На стадиона има постоянна охрана, но никой не видял хулигана, който нарязал гумите на Пеневия автомобил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pavel_BG
18.02.2009 16:58

"да се хвърли от някой мост"

Няма значение дали е нарязал гумите на Пенев или на който и да е друг!!!
Такива олигофрени трябва да не излязат от ареста, докато се научат как се държи в обществото!!!

KILLna7
17.02.2009 14:25

Много лошо е това което са направили.Той не е виновен че първенството ни е слабо.Не е източил парите на чорбата.Който и да е ще е по-добре да си признае или да се хвърли от някой мост.По-добър треньор не сме имали,поне засега дано Мъри или някой друг да го стигнат по успехи.

beto
17.02.2009 14:09

Няма никакво значение на кой са нарязали гумите! Дали на треньор номер едно или на някой заварчик от "Кремиковци".Въпросът е в това, че в една "бяла" страна за каквото уж претендираме да сме, такава постъпка е недопустима.Но жалкото е, че с всеки изминал ден нацията ни изпростява тотално.И единственият стимул на индивидите живеещи тук е агресията във всичките и форми. *smile*

martonik
17.02.2009 13:53

Питам се що за Комплексар би направил това??????? *sad*

leketoo
17.02.2009 13:32

Поредната малоумщина в държавата ни!!! Чичо човека, винаги е бил усмихнат и обект на веселба, те седнали гумите да му режат. Кухи изпълнения *sick* Но през 94-а същият този кухар е викал за България, нали, и се е радвал на успехите на Чичо и компания.

MeToDueB
17.02.2009 13:03

Тоя който го е направил, няма никаква съвест .. все пак това е треньор номер 1 на България и е дал много на България