Прогнози за мачовете от Лига Европа, 2-и кръг (първи срещи)

12:02
Прогнози за мачовете от Лига Европа, 2-и кръг (първи срещи)
Дойде ред и на срещите от Лига Европа. Днес ще се проведат всичките първи мачове от втория квалификационен кръг на турнира. В тази фаза на надпреварата страната ни ще бъде представяна единствено от отбора на Локомотив София, който ще стартира евроучастието си с гостуване на македонския Металург Скопие. "Железничарите" са сочени за фаворити в предстоящия дуел, но със сигурност няма да им е никак лесно на чужда земя. Има и други двубои, които заслужават вниманието ни, като за нас най-интересни се очертават да бъдат тези с участието на български футболисти, състезаващи се за чужди отбори.

Представяме Ви прогнози за всичките предстоящи мачове от втория предварителен кръг на Лига Европа:

14 юли, четвъртък

16:00 часа: Шахтьор Караганди - Сейнт Патрикс


Казахстанският Шахтьор Караганди посреща ирландския Сейнт Патрикс в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Домакините в първия етап на надпреварата елиминираха словенския Копер, а гостите отстраниха исландския Вестманайеар. Предстоящият двубой е открит за всичко, но според мен Шахтьор Караганди е по-близо до победата. Прогноза: 1 (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Шахтьор Караганди да спечели едно от полувремената

17:00 часа: Олимпи Рустави - Иртиш Павлодар

И двата отбора стартираха турнира от първия кръг. Грузинският Олимпи Рустави съумя да отстрани арменския Банантс, a гостите от Казахстан поднесоха една от изненадите на кръга, след като успяха да отстранят полския Ягиелония. Този триумф на Иртиш Павлодар за пореден път доказа, че казахстанският клубен футбол се развива в положителна посока. Прогноза: Х2 (Сигурност: 5/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Гол/Гол

17:45 часа: Сласк Вроцлав - Дънди Юнайтед

Сласк Вроцлав се завръща на европейската сцена след повече от 20-годишно отсъствие. "Червено-белите" днес ще мерят сили с шотландския Дънди Юнайтед, който е изключително непредвидим отбор. Поляците са сочени за фаворити в този двубой, но според мен нещата клонят към равенство, тъй като гостите с нищо не отстъпват на съперника си. Прогноза: Х2 (Сигурност: 5/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Под 2.5 гола

18:00 часа: Рад Белград - Олимпиакос Волос

Двубоят между Рад Белград и Олимпиакос Волос се очертава да бъде изключително интересен. Сръбският отбор, който миналия сезон финишира на 4-о място в родната си надпревара, прави впечатление с това, че пред собствена публика играе доста ефективно и трудно допуска голове. Що се отнася до гостите, по традиция гръцките отбори трудно играят далеч от дома, но това в никакъв случай не означава, че днес ще се провалят. Според мен този мач ще е беден откъм голове. Прогноза: под 2.5 гола (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:


18:30 часа: Фламуртари - Яблонец

Отборът на Фламуртари видя доста трудности в първия кръг на турнира, но въпреки това съумя да отстрани черногорския Будучност с общ резултат 4:3. Чешкият Яблонец изигра няколко контроли преди този важен сблъсък. В тези приятелски двубои момчетата на Франтишек Комначки практикува предимно атакуващ футбол и довечера очаквам отново да заложат на красивата игра. Тук предлагам да потърсите "двойката". Прогноза: 2 (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Яблонец първи да отбелеци гол; Яблонец да отбележи два или повече гола

18:30 часа: КуПС - Газ Метан Медиаш

КуПС е от тези отбори, които залагат на правилото: "Ако не успее да спечелим, то поне да не загубим". Задачата на финландците в този кръг е доста трудна. Гостите от Румъния обичат да играят открито и винаги търсят гола. Вън от съмнение е, че бранителите  на КуПС ще имат сериозни проблеми да опазят противниковите нападатели. Предчувствувам, че Газ Метан Медиаш няма да загуби този дуел. Прогноза: Х2 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата: 2
; Над 2.5 гола

19:00 часа: Искра-Стал - Вартекс

Първо държа да отбележа, че нивото хърватският клубен футбол е много над този на молдовския. Тук очевадният фаворит е отборът на Вартекс, който в първия кръг на турнира нямаше абсолютно никакви проблеми срещу андорския Луситанос. Искра Стал може да препъне сегашния си съперник, но не мисля, че ще успее да продължи напред и затова предвиждам краен успех за Вартекс. Прогноза: Вартекс да спечели едно от полувремената (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Х2; Гол/Гол

19:00 часа: Рудар Плевля - Аустрия Виена

Черногорският отбор Рудар Плевля приема на своя земя австрийския гранд Аустрия Виена. Домакините нямат опит в евротурнирите и логично имат минимални шансове да се класират за следващата фаза на надпреварата. Гостите са много по-силен отбор спрямо Рудар, а и имат неоспорими качества. Предвкусвам, че "виолетовите" ще решат всичко още преди реванша във Виена. Прогноза: 2 (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Аустрия Виена да отбележи два или повече гола; Аустрия Виена да спечели с два гола разлика

19:00 часа: Таурас - Адо Ден Хааг

Тук разликата в класите на двата отбора е очевадна. Литовските тимове не могат да се сравняват с холандските. Таурас е с илюзорни шансове да продължи напред в турнира и едва ли ще затрудни с нещо Адо Ден Хааг, чийто отбор през изминалия сезон се утвърди като един от най-добрите в Ередивизие. Ще е изненада, ако днес холандците не успеят да надиграят безопитните си противници. Прогноза: 2 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Адо Ден Хааг да отбележи два или повече гола

19:00 часа: ТПС Турку - Вестерло

Определено срещата между ТПС Турку и Вестерло е една от най-интересните от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Двубоят е труден за прогнозиране, тъй като силите на двата отбора са изравнени. Факт е, че белгийският Вестерло е определят от мнозина за фаворит за класиране в следващия квалификационен кръг. Домакините от Финландия са доста корав отбор и днес може неприятно да изненада опонента си. Смятам, че мрежите на стадион "Веритас" няма да останат "сухи". Прогноза: Гол/Гол (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
1Х; Над 2.5 гола

19:30 часа: Санта Хулия - Бней Йехуда

Тук едва ли има някакви съмнения около това кой ще се класира за следващия кръг. Санта Хулия е редовен участник в евротурнирите, но само веднъж е имал шанса да премине в по-следващ етап. Това се случи през сезон 2009/2010, когато андорците в първия предварителен кръг на Шампионската Лига отстраниха шампиона на Сан Марино Тре Фиори след изпълнение на дузпи, но впоследствие, както знаете, тимът отпадна от Левски. Ако трябва да бъдем кратки, аматьорите от Санта Хулия не биха могли да устоят на силата на Бней Йехуда. Прогноза: 2 (Сигурност: 9/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2/2; -1.5 Бней Йехуда; Бней Йехуда да отбележи два или повече гола; Бней Йехуда да спечели на нула

20:00 часа: Анортозис - Гагра

"Българският" Анортозис довечера ще домакинства на Гагра, който за първи път в своята история ще участва в евротурнирите. Момчетата на Станимир Стоилов едва ли ще имат проблеми с дебютантите от Грузия. Кипърският отбор е известен с огнената си публика, която отново ще окаже своята незаменима подкрепа. Очаквам изразителна победа за домакините. Прогноза: -1.5 Анортозис (Сигурност: 9/10)
Алтернативни прогнози за срещата: 1/1;
Анортозис да отбележи два или повече гола; Анортозис да не допусне гол

20:00 часа: ФК Минск - Газиантепспор

Отборът на ФК Минск е друг дебютант в евротурнирите. В първия кръг на турнира беларусите отстраниха азербайджанския АЗАЛ Баку, но сега ще имат далеч по-трудна задача. Газиантепспор на Ивелин Попов бе приятната изненада на миналия сезона в турската Суперлига. "Ястребите" запазиха основното си ядро и това определено е голям плюс за тях. Гостите разполагат с по-опитни и класни футболисти, които знаят какво искат. Прогноза: 2 (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
под 2.5 гола

20:00 часа: Ференцварош - Аалесунд

В първия мач на този сблъсък фаворитът е унгарският представител Ференцварош. Маджарите не са много подготвени спрямо съперниците си от Аалесунд, тъй като в момента норвежкото първенство е в пълното си развитие. "Зелените орли" лесно не губят пред родна публика и определено домакинският фактор ще им е от голяма полза. "Синьо-оранжевите" пък не са никак убедителни при излизанията си и трудно успяват да опазят мрежата си "суха". Смятам, че двата отбора ще ни предложат много голове, а също така може да се потърси и "единицата". Прогноза: Над 2.5 гола (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
1; Гол/Гол

20:00 часа: Хекен - Хонка

Съседското дерби между Хекен и Хонка привлича огромен интерес. В последно време домакините от Швеция се представят изключително силно в местната Алсвенскан лига. "Жълто-черните" играят доста агресивно и рядко пропускат мач без да отбележат гол. Нападателят на отбора Матиас Ренегие се намира в страхотна форма и довечера ще тормози защитата на финландците. Хонка, за разлика от Хекен, е доста колеблив напоследък. Според мен гостите ще загубят този мач. Прогноза: 1 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Над 2.5 гола; Хекен да отбележи два или повече гола; Матиас Ренегие да отбележи гол по всяко време

20:00 часа: Йоребро - ФК Сараево

Другият шведски представител в този турнир Йоребро ще спори с ФК Сараево, който завърши на 2-о място в шампионата на Босна и Херцеговина. Домакините се намират в много слаба форма, като аргумент за това е серията им от 4 поредни загуби в местната Алсвенскан лига. Няма да сбъркаме, ако кажем, че "черно-белите" са в криза. ФК Сараево е корав отбор, но не е по-силен от Йоребро и затова предлагам да се насочите към "единицата". Прогноза: 1 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
1/1

20:00 часа: Шахтьор Солигорск - Вентспилс

Друго зонално дерби противопоставя отборите на Шахтьор Солигорск и Вентспилс. Латвийският отбор има по-голям опит в евротурнирите и това донякъде накланя везните в негова полза. "Жълто-сините" разполагат с млади и динамични футболисти, които са жадни за успехи. Мачът клони към равенство, но за по-сигурно ви препоръчвам да играете на двоен шанс в полза на домакините, тъй като домакинският фактор играе ключова роля в подобни мачове. Прогноза: 1Х (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Над 2.5 гола; Гол/Гол

20:00 часа: Волеренга - Мика

Безспорният фаворит в този мач е норвежкият отбор Волеренга. Футболистите на Мартин Андресен в момента не се намират в най-добрата си форма, но въпреки това са достатъчно класен тим, за да решат всичко още в първата среща. Представителят на Армения Мика е доста колеблив напоследък и едва ли довечера ще създаде сериозни главоболия на по-именития си съперник. Прогноза: 1/1 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
-1.5 Волеренга; Волеренга да отбележи два или повече гола

20:30 часа: Флориана - АЕК Ларнака

След близо 15-годишно отсъствие Флориана отново се завръща в евротурнирите. Задачата на малтийците е трудна за постигане, тъй като не разполагат с достатъчно класни футболисти. Гостите от Кипър превъзхождат своя противник в много отношения и неслучайно са сочени за фаворити в днешния сблъсък. В тима на АЕК Ларнака се състезават доста опитни играчи, които знаят как да печелят в подобни сблъсъци. Прогноза: 2 (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2/2; АЕК Ларнака първи да отбележи гол

20:30 часа: Макаби Тел Авив - Казар Ленкоран

Макаби Тел Авив не е онази сила отпреди няколко години. Все пак "жълтите" са достатъчно мощни, за да стигнат да далеч в този турнир.  Казар Ленкоран не е от ранга на израелския си съперник и това е достатъчна причина, за да потърсим "единицата" в този двубой. Вярвам, че Макаби Тел Авив ще успее да запише изразителна победа над сегашния си противник. Прогноза: 1 (Сигурност: 9/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
1/1; -1.5 Макаби Тел Авив; Макаби Тел Авив да отбележи два или повече гола

20:50 часа: Ланели - Динамо Тбилиси

Полупрофесионалният отбор на Ланели ще има трудната задача да се противопостави на Динамо Тбилиси. Разликата във възможностите на двата отбора е голяма и затова очевадният фаворит в този мач е грузинският представител. Уелският тим не е много опитен и имайки предвид всичко това, ще е голяма изненада, ако успее да елиминира изпечения си съперник. На родна земя Ланели може да препъне противника си, но вероятността това да се случи е твърде малка. Прогноза: 2 (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Над 2.5 гола

21:00 часа: ЕБ Стреймур - ФК Карабах

И в този двубой като че ли всичко е ясно. Фарьорският ЕБ Стреймур отстъпва в много отношения на ФК Крабах, който е един от солидните отбори на Азербайджан. Два сезона поред гостите бяха много близо до това да попаднат в групите на Лига Европа, но в плейофите отпаднаха от Твенте и Борусия Дортмунд. Може би тази година ФК Крабах ще счупи каръка. Прогноза: 2 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2/2; -1.5 ФК Карабах

21:00 часа: Диферданге - Левадия Талин

Гостите от Естония са далеч по-опитни от домакините от Люксембург. Левадия Талин може да има известни проблеми при визитата си на Диферданге, но не мисля, че ще напусне надпреварата още в тази фаза. Тимът воден от Александър Пущов вероятно още днес ще си осигури мястото в третия кръг. Очевидната разлика в класите на двата отбора ме навежда на мисълта, че естонците ще вземат идния мач. Прогноза: 2 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Левадия Талин първи да отбележи гол

21:00 часа: Вадуц - Войводина

Вадуц, който е единственият представител на Лихтенщайн в европейските клубни турнири, ще посрещне сръбския Войводина. В отбора на домакините се състезават предимно млади таланти, част от които са от Австрия и Швейцария. Мнозина не дават големи шансове на "червено-белите" да се класират за следващия етап на надпреварата, но аз смятам, че те имат своите възможности да поднесат изненада. Предвиждам, че Вадуц няма да загуби пред родна публика. Прогноза: 1Х (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
И двата отбора да отбележат гол

21:00 часа: Олимпия Любляна - Бохемианс

Тук фаворит е словенският Олимпия Любляна. "Зелено-белите" стартираха участието си в Лига Европа от първия кръг и без сериозни проблеми успяха да отстранят босненския Широки Брег. Ирландският Бохемианс е далеч по-труден съперник и затова крайният победил от този сблъсък е неясен. Гостите се намират в добра форма и прави впечатление, че напоследък играят доста силно в дефанзивен план. Според мен предстоящият двубой крие всичко и затова мисля да потърся опцията "над 2.5 гола". Прогноза: Над 2.5 гола (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
1; Гол/Гол

21:00 часа: Пакс - Тромсьо

Със сигурност мога да кажа, че този сблъсък е един от най-интересните от тази фаза на Лига Европа. И двата отбора обичат да играят атакуващ футбол, но държа да отбележа, че по-подготвеният и опитният отбор е този на Тромсьо. Гостите от Норвегия този сезон водят битка за първото място в местната Типелига и това определено ни навежда на мисълта, че възпитаниците на Пер Матиас Хьогмо са по-близо до това да се класират за третия квалификационен кръг. Унгарският Пакс е доста силен на своя земя и вън от съмнение е, че ще започне агресивно идния двубой. Очаквам двата отбора да не изневерят на себе си и да ни предложат много голове. Прогноза: Над 2.5 гола (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата: Х2
; И двата отбора да отбележат гол

21:00 часа: Судува - Елфсборг

Представителят на Литва излиза срещу този на Швеция. Елфсборг е много по-класен от своя съперник и затова е сочен за фаворит в предстоящия двубой. При нормални условия "жълто-черните" не би трябвало да имат проблеми срещу противниците си от Судува, но фактът, че днес ще играят пред чужда публика, ме насочва към опцията "над 2.5 гола". Прогноза: Над 2.5 гола (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2

21:00 часа: ТНС - Мидтиланд

В този двубой също има голяма разлика между двата отбора. Уелският ТНС трудно би могъл да се опълчи срещу по-именития си съперник. Мидтиланд натрупа доста солиден опит в евротурнирите през последното десетилетие и според мен едва ли ще допусне да бъде изненадан. Смятам, че датчаните ще вземат своето срещу уелсците, които на клубно ниво не могат да се славят с значими успехи. Прогноза: 2 (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Мидтиланд да отбележи два или повече гола

21:00 часа: ФК Тирана - Спартак Търнава

Този мач крие всичко. Победата е еднакво близо до и двата отбора, но все пак трябва да се отбележи, че словашкият представител е с по-големи шансове да се класира за третия предварителен кръг на Лига Европа. През това лято тимът на Спартак Търнава бе доста активен на трансферния пазар. ФК Тирана е длъжен да преследва на всяка цена победата, ако иска да продължи пътя си в Европа. В Албания се играе трудно, а и почти сигурно верните привърженици на "синьо-белите" ще създадат неприятна атмосфера за гостуващия екип. Очаквам голове и от двата отбора. Прогноза: Гол/Гол (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Х2; 2

21:15 часа: Кечкемет - Актобе Ленто

В този мач букмейкърите дават по-големи шансове на Кечкемет да спечели дуела, но тук моят фаворит е Актобе Ленто. Гостите от Казахстан с нищо не отстъпват на домакините от Унгария и затова аз бих заложил на това, че Актобе няма да се провали в първия двубой. Тези, които обичат да рискуват, могат да заложат и за пълен успех на казахстанците. Прогноза: Х2 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2

21:30 часа: Ювенес Догана - Работнички

В този мач липсват всякакви интриги. Срещата между Ювенес Догана и Работнички е един от малкото двубои, в които почти няма риск от това да се получи изненада. Според мен всякакъв коментар тук е излишен. Моята прогноза е, че македонците ще запишат лесна победа над аматьорите от Сан Марино. Прогноза: 2 (Сигурност: 9/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2/2; -1.5 Работнички; -2.5 Работнички

21:30 часа: Металургс - Залцбург

И в този сблъсък в никакъв случай не може да се твърди, че силите са изравнени. Най-вероятно австрийският Залцбург ще продължи пътя си в евротурнирите, но въпроса е дали ще успее да реши всичко още в първия двубой. Пред родна публика латвийският Металургс не трябва да бъде подценяван и мисля, че няма да се предаде лесно. Прогноза: Гол/Гол (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2; Над 2.5 гола

21:30 часа: Влазня - ФК Тюн

Домакините от Албания се класираха за втория предварителен кръг на турнира, след като на старта на надпреварата отстраниха малтийския Биркиркара с общ резултат 2:1. По традиция отборът на Влазня почти винаги приключва участието си в евротурнирите точно на този етап. Вероятността това да се промени не е голяма, но днес "червено-сините" имат реални шансове да запишат поне частичен успех срещу швейцарския ФК Тюн. Прогноза: 1Х (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
И двата отбора да отбележат гол

21:30 часа: Железничар - Шериф Тираспол

Първият двубой между Железничар и Шериф Тираспол се очертава да бъде изключително оспорван, тъй като и двата отбора имат горе-долу еднакви шансове да се поздравят с победата. Като цяло молдовският представител е по-близо до това да се класира за следващия кръг. Шериф Тираспол през последните два сезона игра в групите на Лига Европа и сега несъмнено отново желае да повтори успехите си. Аз в този мач ще се доверя на опита на тима на Владислав Стоянов. Прогноза: Х2 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
И двата отбора да отбележат голове; Шериф Тираспол да спечели едно от полувремената

21:45 часа: Металург Скопие - Локомотив София

Локомотив София, чийто отбор е единствения ни представител в този кръг на турнира, ще започне участието си в евротурнирите с мач срещу македонския Металург Скопие. "Железничарите" са безспорните фаворити в този сблъсък, тъй като в много отношения превъзхождат съперниците си, като най-вече с опита и класата си. Определено "червено-черните" ще видят трудности при гостуването си на съседите, но вярвам, че ще успеят да се справят със тази задача. Очаквам Локомотив София да се върне на родна земя с добър резултат, с който значително да улесни задачата си за реванша.Прогноза: 2 (Сигурност: 7/10)
Алтернативни прогнози за срещата
: Над 2.5 гола

21:45 часа: Крусейдърс - Фулъм

Отборите на Крусейдърс и Фулъм се срещат в дербито на Острова. Домакините от Северна Ирландия са полупрофесионалисти и едва ли има нужда от това да коментира колко голяма е разликата между двата отбора. Ще е изненада, ако англичаните не съумеят да победят сегашните си съперници. Не Ви препоръчвам да играете за победа на Фулъм, тъй като предлаганите коефициенти за този пазар не са никак задоволителни, но ако искате да запълните някоя дупка във фиша си, то тогава може да потърсите "двойката". Прогноза: 2 (Сигурност: 9/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2/2; -1.5 Фулъм; Фулъм да отбележи два или повече гола

21:45 часа: Гленторан - Ворскла Полтава

Друг северноирландски отбор посреща украинския Ворскла Полтава. Гленторан също не е напълно професионален тим, но това не му попречи да отстрани македонския ФК Ренова в първия предварителен кръг на Лига Европа. Този път "петлите" ще трябва да се потрудят доста повече, ако искат да продължат да се състезават в евротурнирите. Гостите са изявените фаворити в днешния мач, но аз мисля, че отборът на Гленторан няма да се предаде без бой. Прогноза: Гол/Гол (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2; Над 2.5 гола

21:45 часа: Домжале - РНК Сплит

По всичко изглежда, че крайният победител от този сблъсък ще стане ясен след края на втория мач. Безспорно днес отборът на Домжале ще е по-облагодетелстваната страна, тъй като зад гърба си ще има незаменимата подкрепа на своите привърженици. Все пак съм на мнение, че крайният печеливш ще е този, който допусне най-малко грешки и в двата мача. Прогноза: 1 (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
Под 2.5 гола

22:15 часа: Хафнарфьордур - Насионал Мадейра

В този двубой нещата клонят към "двойка", тъй като португалският клубен футбол е много над този на исландския. Все още много добре помним блестящото представяне на иберийските отбори в Лига Европа през изминалия сезон. Трудно е да се каже, че Национал Майдера ще се развихри в този турнир, но поне на този етап би трябвало да няма трудности. Прогноза: 2 (Сигурност: 8/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2/2; Национал Мадейра да отбележи два или повече гола

22:15 часа: КР Рейкявик - Жилина

Добре познатият ни отбор на Жилина гостува на исландския КР Рейкявик. Словашкият представител е по-силен от сегашния си противник, но това не означава, че победа му днес е сигурна. Домакините ще се хвърлят здраво в мача и ще направят всичко възможно по силите си, за да вземат предимство пред по-именития си противник. Вероятността да паднат много голове е голяма и затова предлагам да потърсите опцията "над 2.5 гола". Прогноза: Над 2.5 гола (Сигурност: 6/10)
Алтернативни прогнози за срещата:
2

*Прогнози, които почти не крият риск: Санта Хулия - Бней Йехуда: 2; Анортозис – Гагра: 1; Волеренга – Мика: 1; Макаби Тел Авив - Казар Ленкоран: 1; Ювенес Догана – Работнички: 2.

*Мачове, в които могат да се получат изненади: Олимпи Рустави - Иртиш Павлодар, Шахтьор Солигорск – Вентспилс, Ланели - Динамо Тбилиси, Вадуц – Войводина, Олимпия Любляна – Бохемианс, Влазня - ФК Тюн, Гленторан - Ворскла Полтава.

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samo_SINITE
14.07.2011 19:27

Да, гледайспорт.ком е може би най-добрия сайт със стриймове за почти всички видове спорт.*beer*

masterpeace
14.07.2011 17:57

Ще има линкове в интернет. Следете гледайспорт *wink*

Sandsa
14.07.2011 14:58

Много добра статия, добри прогнози. Искам да похваля автора за добрия стил и изключително малкото грешки, на които ще обърна внимание. Първо "знаят какво искат" не е много-много за употреба, когато става въпрос за футбол. Определение на Вадуц като червено-бели е неподходящо, имайки предвид съперникът им - Войводина. Имаше още няколко малки грешки, но за тази огромна статия авторът се е представил блестящо! Колкото до прогнозите, сънявам се, че ирландският Бохемианс притежава много голяма класа и мисля, че мачовете няма да са толкова резултатни, колкото предвиждаш - визирам многото мачове, на които си прогнозирал над 2.5 гола. Нормално е при такава разлика в класите да се очаква класиране на по-известните отбори, но това не гарантира винаги изразителен резултат. С участието си в Шампионската лига преди време, тима на Тюн показа, че е турнирен боец, според мен там прогнозата е 2. 1 за Домжале също е много съмнителна прогноза.

asen9o
14.07.2011 14:42

Браво, на мен определено ми допадат прогнозите.