Роналдо защити Майкъл Фелпс

21:57
Роналдо защити Майкъл Фелпс
Бразилският нападател на Коринтианс Роналдо заяви, че американският плувец Майкъл Фелпс трябва да бъде оставен на мира, след като бе уловен от видео запис да пуши марихуана, а след това получи забрана да не се състезава 3 месеца.

Бившата звезда на Барселона, Реал Мадрид, Интер и Милан мисли, че Фелпс в крайна сметка не е направил нещо толкова лошо. Вместо да се скрие от публичност, носителят на най-много медали от Олимпийски игри Майкъл Фелпс призна своята грешка, и Роналдо смята, че той трябва да бъде похвален, а не обвиняван за това.

"Няма нужда да се напада човек, който е сгрешил и е признал това. Всички се възхищаваха на Фелпс по време на Олимпиадата, когато той спечели всичко, което бе възможно", каза двукратният носител на "Златната топка".

"Вярно, е че всеки спортист трябва да бъде за пример на младите хора, но все пак Фелпс помоли за прошка. Както самият той каза - това е просто момент на слабост", каза още Феномена.

23-годишният американски плувец Майкъл Фелпс е най-успешният спортист в модерната история на Олимпийските игри със своите 14 златни медала - 6 от Атина и 8 от Пекин. Също така той извоюва своите отличия в Пекин, като постави 7 световни и един олимпийски рекорда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
22.02.2009 01:29

Няма спорт в днешно време, в който да успееш без някакви стимуланти, въпреки че доста от тях не са забранени. Но в този случай бъркате допинга с разпускането. Никой не говори за допинг, а за пушене на трева.

beto
07.02.2009 00:33

В днешни дни много ме съмнява, че могат да се постигнат високи спортни резултати без "помощни" средства.Не случайно непрекъснато хващат "велики" спортисти.Последният пример бе със руските биатлонисти.А плуването за мен е най допингираният спорт.И това най си личи, като човек се вгледа в гърба на някоя плувкиня.Колкото за Фелпс няма да се учудя след някоя друга година да вземе пример от Марион Джоунс и връщайки медалите си да си признае как ги е спечелил. *smile*

beroni
06.02.2009 22:05

Нямам никакви доказателства, но моята теория на конспирацията е, че това е трик нарачно да бъде видян с лек наркотик. По този начин никой не може да каже "невъзможно е да направи толкова рекорди без допинг". Та така с марихуаната се показва, че и той е човек и той е опитвал наркотик, но видиш ли никога не би докоснал допинг *joking*