Граф Дракула и изпеченият глезльо

11:10
Граф Дракула и изпеченият глезльо
Крайно любопитно откритие е направил един от служителите на стадион "Олд Трафорд". Според вестник "Сън" една от звездите на английските шампиони се пече под лъчите на специално ултравиолетово устройство, което служи за поддръжка на тревата.

"Знаем, че играчите са метросексуални и много суетни, но чак пък толкова", заявиха от клуба.

Служителят, който е направил сензационното откритие, отказва да каже кой точно от футболистите на "червените дяволи" е "пипнат" в неудобното положение, но колегите от "Сън" правят собствено разследване.

Изключено е това да са Димитър Бербатов и Пол Скоулс. Българският нападател има толкова бледа кожа, че твърде много прилича на Граф Дракула и едва ли се интересува от ултравиолетова светлина. Всеки, който е виждал Пол Скоул знае, че няма как да бъде той.

Анализите на "Сън" също така изключват централния защитник Неманя Видич, който според тях също не би се подложил на тази странна процедура.

Кой ли е тогава? Единственият заподозрян си остава португалското крило Кристиано Роналдо, известен като голям глезльо, който винаги впечатлява с добре поддържания си тен.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Johnny_Walker
06.02.2009 20:07

Роналдо с неговите наклонности наистина е основния заподозрян *joking*

DKS
06.02.2009 16:43

Еми няма нищо лошо човек да ходи на слориум.Дори великия Тодор Тимонов (Лимона) от Ботев Пловдив ходи редовно на солариум.Лично аз съм го засичал, когато веднъж бях с приятелката си *wink*

Crissstiano
06.02.2009 11:50

Тва малко не ми се вярва,защото който е да е играч може да отиде на солариум,но все пак не се знае,даже автора на материала е написал че Видич е хърватин(прочетох го в друг сайт),така че не се знае колко е достоверна информацията

martonik
06.02.2009 11:43

Аз се съмнявам дали Роналдо има "член"!! *wink*

paunQ
06.02.2009 11:21

Пичове, след предлог няма пълен член!

mitaka88_bg
06.02.2009 11:20

Той Роналдо си пада малко ром!Иначе Бербатов в Реал МАДРИД!!! *wink*