Насладете се на шедьоврите в Серия А за сезон 2010-2011 (видео)

13:54
Насладете се на шедьоврите в Серия А за сезон 2010-2011 (видео)
През изминалия сезон в Серия А феновете на италианското първенство станаха свидетели на множество красиви попадения, напомнящи, че Калчото продължава да бъде едно от топпървенствата в Европа.

Милан спечели 18-а си титла, като с огромен принос за грандиозния успех на "росонерите" бяха головете на Златан Ибрахимович,който на няколко пъти се отчете с уникално красиви попадения. Тифозите на шампиона ще запомнят също така някои гениални отигравания на Пато, както и топовен изстрел на Андреа Пирло по време на мача с Парма на "Енио Тардини".

Отборът на Удинезе надскочи очакванията и се класира на четвърто място, като по този начин "фриуланите" си спечелиха право да участват в квалификационните кръгове на Шампионската лига. За Удинезе капитанът Антонио Ди Натале завърши като топреализатор, а част от головете му наистина бяха от най-висша класа. Халфът Гьокхан Инлер също впечатли с бруталния си изстрел, който подчини Наполи на "Сан Паоло".

Въпреки че Рома и Ювентус се провалиха в опитите си за по-високо класиране през този сезон, привържениците на тези два тима биваха зарадвани от класни изпълнения на играчи като Жереми Менез, Фабио Куалярела и Клаудио Маркизио. Бразилският плеймейкър Ерананес пък бързо се превърна в идол на феновете на Лацио с класните си отигравания и красиви попадения. Отритнаият от Юве Амаури пък напомни за себе си през пролетта с типично по бразилски изящни попадения с екипа на Парма.

Насладете се на всички шедьоври от Серия А за изминалия сезон:






Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
05.06.2011 14:04

Дел Пиеро има6е добри голове,са6то на Рома вси4ките бяха супер,на Сан4ис от Удине и неговия с финтовете,но на Пирло бе6е просто Вархат

pernabukan
01.06.2011 19:06

английското първенство марули да яде *joking*

shizofrenik
01.06.2011 17:51

Малеее уникални голове просто шедьоври.Супер клип

LiverpoolFen20
01.06.2011 14:12

На Ибра прехвърлящия удар , на Киево от центъра ,на Самп. срещу Милан волето ,на Пирло ударът и едно воле от границата на наказателното воле ,но не знам кой е отборът *smile*