Бирхов: Нойер може да стигне върха в Ман Юнайтед

11:02
Бирхов: Нойер може да стигне върха в Ман Юнайтед
Мануел Нойер е отличен вратар и може да стане един от най-добрите в света, сподели генералният мениджър на Бундестима Оливер Бирхоф.

Според бившия немски национал, капитанът на Шалке 04 може да стигне върха в Манчестър Юнайтед и трябва да осъществи трансфер във Висшата лига. Нойер бе свързван с преминаване в манчестърския тим, а според Бирхоф, "пред него има сериозно решение за вземане".

"Нойер има да взема сериозно решение, но със сигурност той има качествата да замести Едвин ван дер Сар в Манчестър Юнайтед", сподели Бирхоф.

"Когато бях млад, отидох в Италия и това бе добре за мен. Същото е положението с Кедира и Йозил, които отидоха в Реал Мадрид. Той трябва да играе, това е най-важното и със сигурност ще се впише в английския стил, ако отиде в Юнайтед. Той е страхотен вратар и може да се превърне в един от най-добрите в света", добави бившият нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
03.04.2011 13:41

Дай пари де! *joking* Споко, сАФ ще намери пак някой добър вратар, че без добър вратар /като ван дер Сар/ тоя сезон да са вече на 4-5то място...

DuFkaTa
03.04.2011 11:51

А дано да размисли момчето, и Сър Алекс да не се стиска...искам да видя от следващия сезон на вратата или Нойер, или тоя от Аякс или Буфон!!!