Гневът на тифозите!

13:48
Гневът на тифозите!
Привържениците на италианския гранд Милан са крайно разгневени от трансферната сага със суперзвездата на тима Рикардо Кака. Английският Манчестър Сити предлага на "росонерите" колосална сума пари , за да си осигури услугите на бразилеца, но феновете на седемкратните европейски клубни шампиони никак не харесват възможността 26-годишният футболист на напусне "Джузепе Меаца".

В своите интернет форуми привържениците на Милан провеждат подписка под наслов: "Кака не се продава!". "Рикардо Кака е настоящето и бъдещето на Милан!"

"Долу ръцете от Кака", е разпространената брошура от страна на тифозите. Според "червено-черните" фенове Кака не струва 120 милиона евро, а "Рикардо Кака е безценен".

"От името на всички привърженици на Милан, съобщаваме че организираме петиция срещу продажбата на Кака. Всички тифози сме съкрушени, учудени и засрамени, че от ръководството на нашия отбор са готови да преговарят за трансфера. Нашият президент винаги е твърдял, че сме различен клуб и не продаваме звездите си. А сега искат да продадат най-добрия ни играч!", казват още феновете на Милан.

Огромна част от миланистите подготвя протестно шествие против трансфера на Кака в Манчестър Сити. "Ние ще направим най-голямото протестно шествие, което някога сте виждали", казват феновете.

Двама от съотборниците на Рикардо Кака също изказаха негативното си отношение спрямо евентуалната продажба на плеймейкъра. Младият нападател Алешандре Пато и капитанът на тима Паоло Малдини заявиха, че Кака на всяка цена трябва да остане в Милан, където е неговият истински дом.

Бразилският футболист се ползва с огромна популярност сред привържениците на Милан. Той е един от най-добрите футболисти на нашето време. Ръководството на "росонерите" вече се съгласи на продаде Рикардо Кака на свръхбогатите арабски собственици на Манчестър Сити. Остава самият футболист да избере - парите или обичта на тифозите!


\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoqn_1208
17.01.2009 20:09

КАКА не се продава!Продава го Берлускони! Което не става с пари става с много ПАРИ! Това арабите добре го знаят! И го прилагат

shooker1990
17.01.2009 15:50

Hacktool колко още ще играят малдини и гатузо.Бъдещето на отбоера е КАКА . Миналото не се връща както искаш го гледай

ForzaMilan1899
16.01.2009 23:50

sasho75 ,прав си МИЛАН е имало преди ще има и след Кака , но просто ще е много гадно без него...

DKS
16.01.2009 19:16

КАКА НЕ СЕ ПРОДАВА Арабски изедници...

emzlatev
16.01.2009 17:36

Добре! Ще стане сделката на годината, ах сгреших, може да е сделката на януарския трансферен прозорец, или пак греша. Ами като дават толкова пари за Кака, колко ли ще предложат за Меси, защото Барса ще си е научила урока. Ще откажат първия път, инатестите шейхове ще предложат по висока цена, Барса пак ще кажат, че Меси не се продава, но онези разглезените милиардерчета, нали ги знаете, като си наумят нещо, като малките деца ще тропат с крака и ще вдигат мизата докато Барса клекне. Хайде познайте, колко ще струва Меси. Аз не мога да позная. Дано пък Меси си уговори умопомрачителни лични условия.

slavi_771
16.01.2009 17:19

Абе на кой му пука за шибания Миланчо и за Кака бе.Само Манчестър Юнайтед!!! *thumb_up*

Hacktool
16.01.2009 17:13

shooker1990 абе ами Гатузо какъв е бе? Аман от смешни коментари, ами Мадини бе, баси децата. Те двамата ако не са сърцето на Милан не знам кой е *evil*

shooker1990
16.01.2009 17:10

Кака е единствения футболист в милан със сърце.... не отнемаите сърцвто на един невероятен клуб.... FORZA MILAN

sasho75
16.01.2009 15:41

ForzaMilan1899,братко недей прави тая глупост,да се самоубиваш.
Не се родил още такъв футболист,който да е роден за даден отбор,няма да ти изброявам колко гениални футболисти са минали през МИЛАН,ти знаеш по-добре от мен.Да Кака е добър,може би най-добрия,но всички са преходни,а МИЛАН е един и вечен и преди всичко трябва да се гледа интереса на МИЛАН,а не на КАКА,БАТКО,тебе и мене *wink*

Ultra_Milan
16.01.2009 15:38

Ако отиде в Сити ще е голяма грешка.Като продажбата на Шевченко.Какво ще спечели с този "куция" отбор /един Робиньо и другите са дърводелци/?Най-много някоя "тенекиена" купа на лигата.
FORZA MILAN! *devil*

ForzaMilan1899
16.01.2009 15:27

Обмислям да се самоубия съвсем сериозно ако го продадат.Това ще е най-голямата грешка която може да бъде направена....а за сумата....това просто не е човешко...какви са тия незнам ама парите ги копаят направо *sick* *evil* FORZA KAKA FORZA MILAN той е роден за този отбор

pepo_53
16.01.2009 14:39

По-добре е миланистите да направят траурно шествие. Вместо да протестират. Но..., като че ли всичко започна с идването в Ман. на американците. Общо взето/с извинение, но без уговорки/ : "Бедните да го..."!

rufcho
16.01.2009 14:14

Ако футболистите можеха да играят то 50 годишна вазраст,нека да остане. Сега му е времето да направи трансфер.По-добра оферта от тази няма да получи никога.Пак и както казват " всеки си има цена",а според мен това е повече отколкото може да вземе Милан за него.

Expert
16.01.2009 14:13

Е ,хубаво ша станат (АКО) станат шампиони 1-2 пъти, и после кво? ша са наиграят шеиховете и ше си заминат и кво ша прават тогава сити?
така голям отбор не се прави- големият отбор е преди всичко традиция
такива отбори са РЕАЛ,БАРСА,'ЮВЕ, МИЛАН, ЛИВЪРПУЛ,ЮНАЙТЕД..НОТИНГАМ ,НАПОЛИ ПРИМЕРНО....
Но Сити не са , и Челси не са такъв отбор, ясно е че всеки може с пари да направи отбор и да спечели 1-2 титли, но това е временно явление

RUSSIA_FAN
16.01.2009 14:06

Няма начин да не мине!!!
Догодина сити са шампион......... сега за тия устатите дето пак ще се отворят... само 1 ще им кажа... преди време казах че РОБИНЙО ше мине в СИТИ и мина......... след това кавах че КАКА ще мине в сити ......... И ТОВА Е НА ПЪТ ДА СТАНЕ........ сега ви казвам че СИТИ ДОГОДИНА ЩЕ Е ШАМПИОН ......... а от вас искам само да си траете и да не се обаждате ..... и както винаги казвам ще си говорим накрая... когато резултатите са ясни сега е безмислено *devil*

Expert
16.01.2009 13:57

Е,футболът освен спорт е и бизнес,тифозите трябва да го оценяват*smile*
и всеки играч ,който играе в бъдеще в Милан ще е звезда,а за тези пари ще се купат 10на бразилчета дето след 2 години ще са НОВИЯТ КАКА,така,че офертата си заслужава