Гриша Ганчев изгубил доверие в Любо Пенев

09:22
Гриша Ганчев изгубил доверие в Любо Пенев
Любослав Пенев е изгубил доверието на собственика на Литeкc Гриша Ганчев, разбра "Тема Спорт". Наскоро ловешкият бизнесмен се е оплакал пред свои близки, че треньорът на "оранжевия" отбор я кара предимно на стойки и големи приказки.

Любо бил физкултурник и щял да се провали като Червенков. Тактиката пък изобщо не му била ясна.

Това означава, че Ганчев не храни големи надежди Пенев да вкара Литекс в груповата фаза на Шампионската лига, футболистите също били против Любо, който ги тъпчел с ябълки, а и обикалял заведенията в Ловеч да следи за вечерен час на играчите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cappy97
03.02.2011 12:22

Как да разбереш като си малка КАЛИНКА

Siko2
03.02.2011 11:00

А БЕ гражданино *sick* Ти и твоят отбор с градски манталитет какъв футбол играете бе? Да не би да сте на по високо ниво от тях?! Амън от такива като тебе в тази държава!

MarkoPolo
03.02.2011 10:14

Мисля, че това е поредната невярна клюка. Съмнява ме при добри резултати да уволнят треньор, макар, че явно това почва да се превръща в практика на Литекс. Все още не мога да разбера поради каква причина уволниха Червенков.
Но пак да кажа, мисля, че е само клюка.

celtic
03.02.2011 10:01

Еххх разглезени селянчета тегаво ли ви се видя???? Така е като сте СЕЛЯНИ със селски манталитет никога няма да играете голям футбол... *lol*