Фредерик Кануте подкрепи Палестина

16:03
Фредерик Кануте подкрепи Палестина
Фредерик Кануте показа тениска с надпис "Палестина" по време на снощната победа на Севиля над Депортиво Ла Коруня с 2:1 в среща от турнира за Купата на Краля в Испания.

31-годишният малийският нападател извади на показ фланелката, с която открито подкрепи палестинците в конфликта с Израел, който, откакто започна на 27 декември, отне живота на повече от 700 души. Таранът направи това, когато Севиля вкара победното си попадение.

Голмайсторът, който дойде в испанския тим през 2005 година от отбора на Тотнъм, е мюсюлманин и често участва в хуманитарни акции. Много е вероятно Кануте да бъде наказан от властите, тъй като УЕФА и ФИФА забраняват политически лозунги по време на футболни срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BuTaMuHa
12.01.2009 18:08

и кво да ги напрая 4е умират да си им кажат мирните им жител4ета на своите велики ислямски прятел4ета да спрат да ги снабдяват с ор1жия и не6тата 6е се св1р6ат само те са си виновни а после израел били гадове *angry*

AriesBG
08.01.2009 16:33

Веднага след като направи това ,съдията му показа жълт картон.Не знам до колко са прави да го санкционират при положение че умират мирни цивилни граждани в ивицата Газа.