ФИФА препоръчва Дембеле на Висшата лига

09:39
ФИФА препоръчва Дембеле на Висшата лига
Сайтът на Световната футболна асоциация ФИФА публикува специален материал, посветен на звездата на Левски Гара Дембеле.

В него се проследява професионалната кариера на нападателя от детските му години до пристигането в България и превръщането на футболиста в сензация в нашата страна.

Отбелязва се, че с трансфера си в Локомотив Пловдив Гара Дембеле възродява кариерата си, която е пострадала преди това от редовните му изцепки извън терена, а с присъединяването си към Левски французинът преминава на ново, по-високо ниво и предизвиква интереса на голяма част от футболната общественост в Европа.

Според ФИФА най-голямата пречка пред Гара Дембеле е неговата собствена лабилност в неспазването на допустимите норми, докато качествата му на футболист са блестящи, подплатени от високия му ръст и усет за вкарване на голове.

Отново според ФИФА 24-годишният нападател е перфектен за трансфер в английската Висша лига, където би се реализирал на 100%.

Целият материал на ФИФА за Гара Дембеле вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
22.01.2011 03:44

Незнам зашо намесвате отбори като Видима , Монтана и т.н.Само може да се замислите , кой играч ако няма качества би паснал в който и да е отбор и почва да бележи всеки мач , а да не говорим и за головете му срещу големите отбори срешу Лил , Гент , (забравих срещу Спортинг дали отбеляза или асистира) , но мнението ми е че той е нямал време да се адаптира , а вкара 26 гола в 26 мача.Когато тоя помияр Гранден вкара за един сезон 26 гола в 26 мача независимо в кое първенство ако ще да е в азърбайджанското без време за адаптация Антверп пед*л мирикал да дойде да ми се обади.Незнам дали Дембеле ще пасне на висшата лига , но ако се пробва и му се даде шанс и има време за адаптация може да има късмет и да разгърне потенциала си.А чорбарите да си коментират Праз Зелев и преминаването му в ФК Лудогорец *lol*

hari89
22.01.2011 00:40

Заради изцепките му извън терена и лакомията на Ганьо.Това не го прави слаб играч.Лично аз се надявам все така никой да не го иска и още дълго време да вкарва на Монтана, Видима, ЦСКА, Литекс, Гент, Лил и т.н.

tenebrum
22.01.2011 00:23

какво им обясняваш на децата,то ако беше такъв какъвто го изкарват медиите щяха да се избиват до сега да го взимат отборите,само дето не виждам някой отбор със сериозен интерес ,камо ли пък от Англия.Дембеле повечето голове му са благодарение на извеждащи пасове на Тасевски на празна врата или от грешки на защитата,не е показал някакви сериозни технически данни , бързина, далечни изстрели,само една борбеност ама в днешния футбол всеки се бори.ANTWERPMIRACLES ви обясни добре нещата ,що като е толкоз добър е още тука бре а ?

hari89
22.01.2011 00:19

ANTWERPMIRACLES самият ти никнейм показва колко си безпристрастен, така че престани с жалките си опити да ни "просвещаваш".Да сравняваш транфера на Гранден и евентулания такъв на Дембеле показва само колко тъмно червени са очилата ти.Единия има действащ договор и струва +2 милиона, а другия ... ЦСКА взе ли нещо за него изобщо???Дембеле е МНОГО над нивото на БГ футбола и в частност Левски.Рано или късно ще заиграе във водещо европейско първенство.
А с това ... "Хубавата стока , не се нуждае от реклама " направо изби рибата.Къде го научи ???В кварталната кръчма ли???

ANTWERPMIRACLES
21.01.2011 23:02

Сериозните отбори от Висшата лига подхождат изключително внимателно към подбора на футболисти . Всеки клуб разполага с база данни за набелязаните от скаутската мрежа играчи . Техните изяви се следят в развитие и се оценяват в крайна сметка от спортно-техническия мениджмънт . Естествено , крайната дума имат финансистите на клуба и ръководството . Наскоро Емил Данчев изрично подчерта , че отборите от Премиършип не се влияят особено от бройката отбелязани голове от даден футболист в слабите футболни първенства , известни и със високите си нива на корупция . Сподели , че мениджърите там дори не желаят да преглеждат материали от подобни мачове . Явно са си патили от такива "машини за голове" , натрупали актив в мачове срещу "Монтана" , "Васлуй" , Работнички" или други подобни .

ANTWERPMIRACLES
21.01.2011 22:50

Запомнете едно просто правило : "Хубавата стока , не се нуждае от реклама " *stop* Елиот Гранден премина във отбор от Премиършип без много шум и без много кандърми . Отборът му , понастоящем се представя отлично и Гранден е твърд титуляр . *thumb_up* . Отбори от такова високо ниво разполагат със стройна мрежа от скаути , които следят под лупа всяко първенство . За да вземат даден футболист , това означава , че добре са го разучили и няма да рискуват с лека ръка парите си . По това , големите отбори се отличават от дребосъците . Такива клубове пазят както реномето , така и парите си . Там е невъзможно да се случи подобно нещо , като случаят "Карвальо" . Такава аматьорщина е присъща само на ориенталските географски ширини .

holigan4e
21.01.2011 21:32

Брат отивай в Англия,махай се от гадното ни първенство..ако ше да е в 2-родевизионен пак по-добре.Разбрах,че го искат от Уест Х и от Блякбърн.Отивай бързо,че няма да те чакат вечно.

donatelo
21.01.2011 21:11

tenebrum,вкарва и на цецка.Него забравяте!!!26 гола в 26 мача,на цецка целият отбор нее вкарал толкова.Пияница или не ,не Вие му плащате пиенето.Миналата година от ФК Панчерево излязоха 9 пияници и един изнасилвач.Просто факт. *thumb_up*

PoRxE
21.01.2011 20:33

Абсолютно съгласен съм по всички точки. *smile* А относно изказванията на tenebrum за неориентираните деца, по-добре да не се изказвам.

gangsteraa
21.01.2011 19:53

Вие сте много смешни бе !!! Дембел е излязъл от школа от която са излезли Анри и Анелка ... Това не означава , че със сигурност има големи качества , но ако сте му гледали мачовете , как срещу отбори като Лил и Спортинг определено си правеше играта , въобще нямаше да говорите така !! Мога да кажа , че в момента Дембеле не е за отбор от най - добрите в Англия , но със сигурност ако играе малко за отбори като Уигън , Фулъм , Сток , Бирмингам , нещо такова , според мен Дембеле е страшен играч , и може след време да заиграе в топ отборите ! Ако дойде някой добър играч в България ( както случая с Дембеле ) какво ще викате че вкарва само на Видима ли ?! Нима няма качествата да играе във ВЛ ?! Просто всички Вие сте комплексарчета и никога няма да можете да го стигнете , вярно е , че има изцепки , но ако отиде във ВЛ съм сигурен , че там няма да го оставят и той ще се издигне ! Ще видите , не съм от левски , но да кажеш , че Дембелето можел да вкарва само на Монтана , Сливен и Видима си е смешно , много ми харесва като футболист , стахотен е ! *thumb_up*

termil
21.01.2011 17:53

този като гонзо ако иде във друго силно първенство не може и един гол да вкара ате за АНГЛИЯ говорят

liverpoolll
21.01.2011 17:30

Дембеле там Дембеле тук Дембеле пиян Дембеля залян .... епа тая сага няма ли краи бе ???

svetlio_vn
21.01.2011 17:17

Дембеле не е чак за първите 6-7 тима в Англия,но може да играе с успех във всеки един от останалите. Проблемът е,че не може да последва трансфер на Острова ако няма нужния % мачове с националния си тим.

genchooo
21.01.2011 16:53

в Англия перфектно ще си пасне резерва в Бат Сити! къде е тръгнал тоя да седи тука и да вкарва на Видима Раковски *thumb_up*

tenebrum
21.01.2011 15:23

porxe ти незнам коя висша лига си гледал дете неосъзнато,в Англия играят най добрите фурболисти от цял свят и тая псевдо звезда дюстабана там ще е НИКОЙ ,не гледай че тука вкарва на Миньор и Пирин,само чакам момента когато ще заиграе в силно първенство да го видим тогава,обаче много ме съмнява там да го вземат, най много долу в Анадола *lol*

PoRxE
21.01.2011 13:20

tenebrum, не знам коя висша лига си гледал, но за нападател във втората половина на таблицата не е нужно да си Меси или Роналдо, не е нужно да си с перфектна техника и сам да печелиш мачове. Нужна е физика, що годе сносна техника и много борбеност, а черният ги има. Така че хич не е виц, ами направо би си заспал в някой тим от порядъка на Бирмингам или Сток Сити. Твърдо съм "ЗА" преминаването му там и вярвам, че ще пасне много добре.

fggg
21.01.2011 12:55

Праз Зелев и той си изпратил родословното дърво във ФИФА *lol*

tenebrum
21.01.2011 11:28

*lol* дембеле щял да се реализира на 100% в Англия *lol* е по голям виц скоро не бях чувал