Меси изравни Роналдо за \"Златната обувка\", Дембеле осми

18:26
Меси изравни Роналдо за \"Златната обувка\", Дембеле осми
Лионел Меси изравни Кристиано Роналдо в борбата за "Златната обувка", като и двамата вече имат по 34 точки, докато звездата на Левски Гара Дембеле заема осмото място в класацията с 24 точки.

Меси заби два гола при разгромната победа с 5:0 над Реал Сосиедад и вече има 17 попадения от началото на сезона в Ла Лига. Роналдо пък се разписа веднъж при успеха на неговия Реал Мадрид над Сарагоса с 3:1 и също има 17 гола.

Нападателят на Рейнджърс Кени Милър пък се изкачи до третата позиция, след като вкара гол при равенството 1:1 с Инвърнес. Най-големият късметлия за тази седмица обаче е Папис Сисе от Фрайбург. Сенегалецът заби два гола за класическия успех с 3:0 над Борусия Мьонхенгладбах и вече има 13 гола в Бундеслигата.

Звездата на Левски Гара Дембеле пък е отстъпил едно място назад в класацията до осмата позиция, като вероятно това ще продължи, предвид факта, че мачове в "А" група ще има чак напролет, докато в големите първенства срещите продължават и сега. Дембеле има 16 гола.

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който заемаше десетото място в класацията през миналата седмица с 11 гола и актив от 22 точки, пък вече е извън Топ 10, предвид това че мачът на тима му с Блекпул бе отложен, а дербито с Арсенал предстои да се изиграе днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

du4etooo2
23.12.2010 12:19

меси фен внимавай какво си пожелаваш за да не ти се случи защото при един евентуален сблъсък в ШЛ нищо не се знае. Трябва да си много заблуден за да си мислиш че ще ни елиминирате лесно а дори и това да стане в което се съмнявам то няма да е толкова категорично,просто в момента сте по добрия отбор и се възползвахте максимално от това но до пролетта има много време и нищо не се знае а и не забравяй фактора контузии и натрупани картони и ако двама от триото ви ги няма не съм сигурен какъв ще е крайния резултат.Айде успех и нека по добрия или по хитрия да е победител накрая.

messyfan
15.12.2010 21:19

Из......микс,радвам се че започна да осъзнаваш нещата,също се радвам,че взе да даваш по-изчерпателни отговори,но кога ще проомееш че Барса са Боговете на футбола,може би след следващото Ел Класико или при евентуален финал с Реал М в ШЛ.Кога ?

izrodonomiks
14.12.2010 17:28

messyfan да колкото и да не ми се иска в момента Барса са по-добри от Реал.Ма с тва БОГ сте смешни

trafikanta83
14.12.2010 14:57

Тоя пък messyfan ти от кога гледаш футбол бе олигофрен малък сигорно от 1 2 години,когато вашите каталунски циганчета стигнат славата на отбори,като Реал,Милан,Ливърпул,Ювентус тогава говори,ще я видим вашата Парцелона в Шампионаската лига този сезон,дано ви се падне Милан или Интер тогава ще ви видим великите те *lol*

trafikanta83
14.12.2010 14:41

Абе ще го видим този бог на футбола в по сериозните мачове,видях ме го на световното що за стока е пълен фигорант беше,той и Гара Дембеле може да вкарва на Реал Сосиедат,Осасуна и тем подобни смешни отбори,а като дойде някой по сериозен отбор с по добра защита и не може да мръдне *party* *beer*

messyfan
14.12.2010 13:17

ама това не го казвам само аз,не откривам топлата вода напротив,всички специалисти на световния футбол го боготворят и го наричат така,само вие феновете на ония умрял отбор не можете да го приемете,защото сте фанатици и си вярвате че сте нещо но не сте.Реал е отбор,който размазва слабите отбори,бие или прави равенства с бивши величия,но красотата в играта я няма.Изправихте се срещу едно величие,каквото е Барса и резултата е ясен-разгром и пълно падение на звезди,които не можаха да минат 4-5 пъти центъра в мача,видя се и другото лице на Реал че когато са беззсилни на терена го докарват на грубости,което е запазена марка на Реал.И ако обичаш izrodonomiks,не ме пунтирай постоянно,защото ако си сляп да ти го обясня за последен път-разликата между Барса и Реал е в светлинни години,просто то се вижда и е оценено. *thumb_up*

izrodonomiks
14.12.2010 12:20

messyfan като почнете с тва БОГ припадам от смях САБУДИ СЕ.Добър е да.МА БОГ АХХЕХАХА

sasedq
14.12.2010 00:04

Роналдо има повече мачове от меси

messyfan
13.12.2010 23:02

Меси не само настигна Роналдо,но дори ще го отвее в надпреварата за Златната обувка.Меси е най-добрият футболист на нашето време-гений и Бог на футбола. *thumb_up*

fena_b
13.12.2010 19:51

Абе Реал игра с Майорка в първия кръг,но при условие,че мача свърши 0:0.....май са имали предвид Сарагоса *joking*

pite_lordo
13.12.2010 19:44

Роналдо е забил гол в Майорка, ама не на мач...

gopencet0
13.12.2010 19:31

Само дето Реал не играха с Майорка, но както и да е *lol* *lol*