Рейна загатна за напускане на Ливърпул

11:29
Рейна загатна за напускане на Ливърпул
Вратарят на Ливърпул Хосе Рейна загатна за напускане, след като заяви, че клубът трудно ще задържи най-добрите си играчи, ако се провали през този сезон.

"Трябва да завършим този сезон в по-добра позиция от тази, в която сме в момента (девета) и да се убедим, че сме поставили основите за следващите години", сподели Рейна пред "ESPN.

 "Ако това не се случи, на клуба ще му бъде трудно да задържи такива играчи", продължи испанецът.

За възможно класиране в Топ 4, Рейна заяви: "Възможно е, защо не? Но трябва да сме сигурни, че представяме по-добри игри, в противен случай ще бъде много, много, много трудно. Вероятно не сме толкова силни, колкото Манчестър Сити, Арсенал, Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм, ето защо трябва да построим по-добър състав. В момента е невъзможно да се състезаваме за девет месеца с Челси, а аз искам това. Клубовете в Англия правят прилични състави. Трябва да направим същото и да сме конкурентноспособни".

"Рафаел Бенитес бе обичан в Ливърпул. Време е феновете да застанат и зад Рой и да го подкрепят на 100 процента", призова испанецът.

Колкото до собственото си бъдеще и интереса към него от страна на Арсенал и Манчестър Сити, той заяви: "Не мога да разбера проекти като този на Роберто Манчини, който вади чековата книжка и плаща цели състояния за футболисти и заплати. Това е приемливо, но не мисля, че е най-добрият начин, по който да се правят нещата. Не обвинявам Манчини. Това е техният начин, ако спечелят лигата никой няма да ги вини за това. Но новите собственици на Ливърпул мислят повече за дългосрочното бъдеще и граденето малко по малко, което е разбираемо".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messyfan
26.11.2010 13:01

Мисля,че който и да слага ръка на Рейна няма да го притежава-той просто ще се прибере в своя дом,там от където е започнал с футбола-"Камп Ноу" и Барселона.Bienvenido Pepe.Имаме нужда от теб.