Дейвид Бекъм в италианска афера

16:01
Дейвид Бекъм в италианска афера
Най-модерният футболист в света Дейвид Бекъм пристигна в световната модна столица Милано, за да подпише договор с местния гранд Милан. Въпреки, че един от най-добрите играчи от последните 10 години ще стане част от велик клуб, какъвто са "росонерите", фокусът на внимание е насочен към "кралското семейство на английски футбол" - Дейвид и Виктория.

Медиите в Англия и Италия съобщават, че семейство Бъкъм се е разделило веднага след кацането на частния им самолет в Милано. Футболистът се е насочил към "Сан Сиро" за медицински изследвания, а певицата е предпочела да изследва скъпите бутици в центъра на града.

От Милан обявиха, че тази вечер Дейвид Бекъм ще бъде представен официално като ново попълнение в клуба на пресконференция на стадиона.

Английският халф ще облече червено-черната фланелка с номер 75 за три месеца, докато трае паузата в американския футболен шампионат. Наскоро от ръководството на Милан обаче обявиха, че има вариант Бекъм да остане и за по-дълго в отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
23.12.2008 10:32

sashko97
Любител
Пуснато на
2008-12-20 19Е НАПРАВО ПРИПАДАМ ? КАКВО ДА СТАНЕ ? аххах ПАК ИЗВЕСТЕН ЛИ БЕ ХАХХАХАХХААХХАХХА ти какъв си лелелеле ХАХАХХАХХХААХХАХХАХхХА

fawlty_towers
22.12.2008 14:13

Има хляб в него ама ако не беше такъв глезлю и манекенче....не ми харесват тея му 2 качества/недостатъци...

sashko97
20.12.2008 19:40

Бъкем в Милан е добре да отиде , за да може да стане пак известен . Той е добър така , че заслужава да играе в тим като Милан