ЦСКА търси първа точка в Лига Европа срещу Рапид Виена

12:46
ЦСКА търси първа точка в Лига Европа срещу Рапид Виена
Днес от 22:05 часа българско време раздираният от проблеми ЦСКА гостува на Рапид Виена в среща от груповата фаза на Лига Европа.

"Червените" са с доста постоянни резултати в евротурнирите, като в предишните си три мача те записаха три поражения и са пред угрозата да подобрят своя негативен рекорд от сезон 2009-2010.

Както е известно, тогава статистиката показа, че ЦСКА е най-слабият отбор, успял да влезе в груповата фаза на надпреварата. "Червените" тогава паднаха пет пъти и записаха престижно равенство като домакини срещу резервите на Фулъм.

Сега възпитаниците на Милен Радуканов излизат, за да защитят емблемата на най-титулувания български клуб и да се преборят поне за точка срещу своя опонент, който обаче ще търси задължителна победа срещу аутсайдера в групата.

Въпреки бойкотът на феновете на "армейците", в последните си два мача "червените" взеха две поредни победи в мачовете си от А група. Последователно бяха бити Миньор Перник и Берое, като позитивното за всички, които обичат ЦСКА, е фактът, че за първи път от доста време тимът показа характер и класа в нападение.

Временният старши-треньор Милен Радуков явно е успял да мотивира играчите и дори нещо повече - младият специалист показа тактически умения, като премести яловия в последно време Спас Делев на върха на атаката в последните два мача на тима. Нисичкият бързак от село Ключ се отблагодари по най-добрия начин на своя наставник като заби три гола и безспорно бе най-добрият футболист на "червените".

За жалост Делев в сряда бе с висока температура и е много вероятно той да пропусне днешния мач, което изправя Милен Радуканов пред труден избор.

Иначе бившият защитник на ЦСКА и Левски няма причина да прави промени в състава, спечели шест точки в последните две седмици.

Ето и вероятния стартов състав на "армейците":


Мболи, Минев, Грило, Стоянов, Акуаро, Янчев, Галчев, Трифонов, Тонев, Маркиньос, Делев (Шеридън)

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TiSiLuD
05.11.2010 00:06

Каде сте малки хеитърчета? сега мълчите нещо да не се наср*хте *party*

flipicha
04.11.2010 19:29

От 7 коментара и нито един фен на ЦСКА,а в темата на Левски само 2.Вие фенове на Левски ли сте или сте антифенове на ЦСКА,маи е второто.Гледаите си във вашата "паница" и тва е

Kalinho
04.11.2010 16:52

Дано вземат точка. Сили за пoбеда едва ли ще имат, но с добра тактика 1:1 защо не.

Exi7
04.11.2010 16:49

Поне ние (Берое) Измъкнахме 1:1 и дори не бяхме на собственият си стадйон , тогава мн ви знаеха устите и се подигравахте пък сега мълчите *lol* Аз не съм от тия и ще стискам палци за ЦСКА да направи нещо макар и да не ми се вярва .. Просто пред ЛИГА ЕВРОПА няма Левски или ЦСКА има БЪЛГАРИЯ *thumb_up*

martu_pr0
04.11.2010 15:29

Поне ша търси .. ама ня вярвам да е намери *wink*

monte_carlo
04.11.2010 14:51

прасенцата ще измъкнат поне 2 гола във вратата си викам аз *joking*

DELI77
04.11.2010 13:10

Ще търси, но дали ще я намери !? *lol*