Излизане от кризата или нов есенен кошмар за Левски пред 20 хиляди \"сини\" фенове?

12:03
Излизане от кризата или нов есенен кошмар за Левски пред 20 хиляди \"сини\" фенове?
От 20:00 часа българско време Левски посреща Лил в среща от груповата фаза на Лига Европа.

След изиграването на първите три кръга българският тим има спечелени три точки след успех над АА Гент като домакин с 3:2. Последваха загуби при гостуванията на Спортинг Лисабон и Лил.

Притеснителният факт от двете поредни поражения за "сините" са не толкова самите резултати, колкото липсата на ментална сила, която показваше например отборът, воден от Наско Сираков и Мъри Стоилов по време на приказката от сезон 2005-2006.

Факт е, че в началото на сезона много фенове и специалисти въздигаха до небесата тази синя формация и естествено имаха своите доводи, които се изразяваха в позитивните резултати.

За жалост пробойните в защита, които ясно си личаха още юли месец започнаха да вредят сериозно на Левски, като кошмарната серия за възпитаниците на Ясен Петров започна от онова 0:5 в Лисабон.

В момента "сините" се намират в серия от три поредни загуби, като и срещу Лил, и срещу Литекс, както и в събота срещу Локомотив Пловдив основният проблем на тима бе нестабилната защита.

Отстраняването от тима на Шакиб Бензукан остави дуото Иво Иванов - Йордан Милиев без алтернатива, което е доста притеснително, тъй като двамата са еднотипен тип централни бранители, които все още си личи, че не са изградили добро взаимодействие помежду си.

Проблемът с вратарския пост на Герена също е особено наболял. Георги Петков продължава да е низвергнат и сега на Божидар Митрев и Кирил Акалски се пада да поемат отговорността в предстоящите решаващи мачове на "сините". Довечера се очаква Митрев да е в стартовия състав, тъй като юношата на Марица направи своя официален дебют за Левски едва в събота и не бе на особено високо ниво.

За радост на "сините" фенове Ясен Петров ще може да разчита на най-доброто, с което разполага, в халфовата си линия.

Очаква се като дафензивни халфове да започнат Владимир Гаджев и Сержиньо Грийн, които се представят доста солидно от началото на сезона. Някои специалисти обаче, предполагат, че Грийн ще бъде върнат в сърцето на защитата, а Христо Йовов ще вземе неговото място в халфовата линия.

По двата фланга на атаката Жоазиньо и Даниел Младенов продължават да бъдат без алтернатива, въпреки присъствието на Андвеле Слори.

Безспорно надеждите на левскарите са свързани с дуото Дарко Тасевски - Гара Дембеле, кои ще водят атаката на тима.

От началото на сезона Дембеле се скъсва да бележи, на който му падне. Френският таран постоянно подчертава, че основна заслуга за неговата добра форма има най-вече Тасевски, който го снабдява с експертни асистенции.

Със сигурност стадион "Георги Аспарухов" ще се пука по шевовете. "Сините" фенове явно имат намерение да помогнат на своя тим да печели мачове, подкрепяйки го на стадиона, а не като бойкотират играчи и ръководство.

Въпреки че победата в този мач не е задължителна за Левски, един успех над Лил би дал нов летящ старт на сезона за възпитаниците на Ясен Петров, чиято основна цел е титлата на България.

Вероятен стартов състав на Левски:

Митрев, Мюлдер, В.Минев, Грийн, Милиев, Йовов, Гаджев, Младенов, Жоазиньо, Тасевски, Дембеле

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juve97
04.11.2010 19:06

Какви левскари сте вие.Отзад проблема е Иво а не Милиев.Какви левскари сте вие ако не вярвате че ще постигнем нещо от този мач.Какво като че Лил е от Франция с малко повече късмет щяхме да ги бием във Франция.Колко пъти Левски имаше проблеми при класирането си в Групите на ЛЕ тази година срешу щведите.Те спечелеха във реваншите благодарение на публиката,която днес ще бъде 20хиляди.С добра игра и малко повече късмет може да постигнем нещо тази вечер,но трябва да повярвамв в играчите.САМО ЛЕВСКИ!!!НЕКА СИНЯТА ЛАВИНА ПАК ДА ПОЛЕТИ НАПРЕД И СИНЯТА ПРИКАЗКА ОТНОВО ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ,КАКТО ТАЗИ КОГАТО БЯХМЕ В ШЛ И 1/4 ФИНАЛ НА УЕФА>САМО ЛЕВСКИ!!! *beer*

AbsoLut3_
04.11.2010 18:20

Само аз ли съм оптимист за тоя мач ?! Защо се предаваме преди да влезем в бой .. С тая публика ще мачкаме *thumb_up* АЙДЕ ЛАВИНА *party*

Manower
04.11.2010 17:57

И аз мисля,че ще загубим...просто отзад сме много зле. Виновникът за мене е Милиев, а Иво се представя доста по-добре,той не може да играе за двама все пак! Надявам се и да не сме прави с колегата,че ще паднем,дано вземем нещо, но с мъжка игра и хъс. Да играят за ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! Отивам на мача момци. *thumb_up* *cigarette*

rokera_henry
04.11.2010 15:30

Какво да се залъгваме? С колеблива защита и колеблив вратар и нападение, което не винаги е във форма как може да се вземе нещо от класен отбор като Лил? Според мен, ако вземем нещо от този мач ще е чудо.. Само се моля ако падаме, то поне да е с игра и мъжка борба на терена и разбира се да не е с 5 гола разлика *smile*