Уголемяват \"Герена\" за сблъсъка с Гент

08:16
Уголемяват \"Герена\" за сблъсъка с Гент
Левски ще отвори и част от сектор “Г” на стадион “Георги Аспарухов” за старта в Лига Европа срещу АА Гент на 16-и. От години в трибуната за гости няма седалки - “сините” си спестяват разхода след всеки мач да плащат за строшени скамейки. Част от блоковете обаче са съхранени и поради очаквания луд наплив ще бъдат използвани. Нататък при необходимост е възможно целият сектор “Г” да бъде оборудван с нови седалки.

Само от реванша с АИК (2:1 на 26 август) в различните сектори останаха 1300 счупени скамейки. А възстановяването струваше 15 хиляди лева - заплатата на добър играч. Сега управата дори ще призове привърженици безвъзмездно да номерират новите седалки. Така капацитетът за мача с белгийците ще е към 24 хиляди места и в Левски вярват, че всички ще бъдат заети.

“Сините” решиха билетите да са относително евтини - 15, 12 и 8 лв. Продажбата ще тръгне във вторник на националния стадион и “Герена”.

“Решихме ниски цени, защото за нас феновете са над пълненето на касата", сподели изпълнителният директор Константин Баждеков, цитиран от "Труд".

"А и доста мачове се събират, едва ли е лесно за всеки да отдели толкова пари...”

Притежателите на абонаментни карти ще купуват билети с отстъпка още от утре от 15 ч на “Аспарухов”.

“Син” поклон пред парламента и други институции с билети по заявки няма да има. Ще бъдат пратени традиционните покани до няколко висши политици, а другите - да се редят по касите.

“Даваме 200 места на гостите в сектор “А”, още 50 се полагат за УЕФА в ложите, които все пак не са разтегателни”, рече Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blade_mastercho
12.09.2010 19:58

тва чорбарите са най-завистливата сган в България
biggogoman с късмет сте вие в лига Европа- смешници
ако не бяхте играли с полупрофесионални отбори до сега да си сърбате попарата по борисовата градина *sick*

serafko
12.09.2010 15:13

"Biggogoman" май не разбираш много от футбол?!?

Biggogoman
11.09.2010 21:27

Тия са луди.24 000 е откъде.Трябва цяла България мангалите да се командироват.Ебати циганите не им стига ,че с късмет са в лига Европа още

donatelo
11.09.2010 21:21

TZETZO,кочина е вашият стадион!Извинете,Вие вече нямате стадион.