10-те Топ цели на Арсен Венгер

17:10
10-те Топ цели на Арсен Венгер
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се нуждае от няколко класни попълнения в състава си, за да може отборът да бъде конкурентен на останалите тимове от челните места във Висшата лига и да очаква добро представяне в Шампионската лига. Младите футболист на "топчиите" се нуждаят от опитни съотборници, които да вдигнат нивото на играта, показвана от отбора.

Има редица клубове, който през зимния трансферен прозорец биха се разделили с някои от своите играчи, а ние Ви предлагаме Топ 10 на целите на Арсен Венгер през януари.

\"\"1. Матю Ъпсън (Уест Хям, 29 г.): Арсен Венгер иска да върне защитника в клуба. "Артилеристите" дори са се опитали да го купят през последния трансферен прозорец за 6 милиона лири. Сега мениджърът спешно има нужда от още един защитник, на който да може да разчита, след като голяма част от футболистите на "Емирейтс" загубиха вяра в доскорошния капитан Уилям Галас.


\"\"2. Силван Дистен (Портсмут, 30 г.): Дистен притежава много от качествата на Матю Ъпсън, но също така е много бърз. Защитникът често недоволства от ниския дух на съотборниците си в Портсмут и е много вероятно през януари да подсили състава на Арсенал.




\"\"3. Майка Ричардс (Манчестър Сити, 20 г.): Един отлично подготвен физически защитник. Той призна наскоро, че иска да играе за любимия си Арсенал. След като проби в националния отбор, интерес към младока веднага проявиха Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Мечтата на 20-годишния бранител на "гражданите" е някой ден да излезе на терена под ръководството на Арсен Венгер.


\"\"4. Гарет Бари (Астън Вила, 27 г.): Може би Гарет Бари не може да се нарече най-бързият футболист, но пък неговият опит и тактическа зрялост са забележителни. Халфът на Астън Вила притежава изявени лидерски качества, който вероятно ще бъдат безценни в състава на Арсен Венгер. Проблемът тук е, че Бари трудно ще напусне "Вила Парк".



\"\"5. Арда Туран (Галатасарай, 21 г.): Туран е продукт на школата на турския гранд Галатасарай, който играе като атакуващ полузащитник или ляво крило. През 2006 г. той прави своя дебют и за представителния тим на южната ни съседка, където впечатлява с отличните си игри и отбелязването на красиви попадения за Турция.



\"\"6. Яя Туре (Барселона, 25 г.): По-малкият брат на Коло Туре притежава много сила и бързина, които със сигурност ще помогнат на Арсенал за по-добро представяне. Яя Туре може да премине на "Емирейтс", след като в момента има сериозна конкуренция за ролята на дефанзивен полузащитник в лицето на дошлия от Севиля Сейду Кейта.



\"\"7. Винченцо Якуинта (Ювентус, 28 г.): Опитен реализатор, който този сезон се намира в много добра игрова форма. В Арсенал ще пасне идеално, внасяйки спокойствие и увереност в нападението на тима. Още докато беше в Удинезе Якуинта показваше, че може да ръководи атаката на отбора, което в момента липсва на "топчиите".
 


\"\"8. Мамаду Нианг (Олимпик Марсилия, 29 г.): Националът на Сенегал притежава неизчерпаем запас от сила. През миналия сезон той успя да се разпише 18 пъти в противниковите врати на съперниците на Олимпик Марсилия. За краткосрочно привличане Нианг изглежда отличен Вариант за Арсенал.



\"\"9. Мирослав Клозе (Байерн Мюнхен, 30 г.): Германският национал от полски произход е доказан голмайстор, както в Бундеслигата, така и на международна сцена. Клозе стана най-добрият реализатор на Световното първенство през 2006 година, когато отборът воден от Юрген Клинсман се класира на трето място. С отличната си игра с глава, Клозе ще бъде от голяма полза за Арсенал.


\"\"10. Лукас Подолски (Байерн Мюнхен, 23 г.): Друг германски национал от полски произход също може да подсили тима от "Емирейтс". Подолски е отличен нападател, който наскоро обяви, че желае да напусне Байерн Мюнхен. Така той трябва да потърси ново предизвикателство във футболната си кариера, което вероятно ще бъде свързано с подписване с Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Radkooo1984
05.12.2008 22:18

Мисля,че такъв списък е абсурден! Арсе Венгер се стреми да налага млади таланти ,а в тоя списък има 70% пенсии! Само ЯЯ,Подолски и Ричардс може да мислят за Арсенал. Другите са на годинки!

Bacteria
30.11.2008 13:09

От тези ТОП 10 които видях мисля че най подходящи биха могли да бъдат защита(Майка Ричардс),халфова линия (Яя Туре или Арда Туран) за нападения младия (Лукас Подоски) другите просто са на път кам клуба на пенсионера!Няма смисал да се взимат по-възрастни играчи младите също имат какво да покажат и да помогнат на отбора

galio
29.11.2008 11:17

Каква му е целта да направи отбор от пенсионери ли?

BuTaMuHa
27.11.2008 16:21

1во не съм сигурен 4е добър трениор би позволил списъка му да стане обществено състояние 2ро якуинта никога не е бил лидер а таргет мен или на български таран...само българската журналистика може да изтърси 4е един таран е лидер 3то същия якуинта имаше големи проблеми с ръководството на удинезе и дълбоко се съмнявам 4е то4но венгер ще иска копие на галас...от мен 1

ivonatora
26.11.2008 09:53

Това са футболистите, които, може би със сигурност, Арсен Венгер може да не привлече!
Почти сигурен съм, че със другите покупки, ако има такива, наставникът ще се справи!

denso_90_vn
26.11.2008 09:16

дано да вземе някои от тея защото те ще подсилят тима му!аз лично желая Арда,Мамаду Нианг и Ъпсан!

RABIES
26.11.2008 07:39

Според мен тази статия е плод на силно въображение. Аз не мисля, че Ъпсън ще се върне там, от където го изгониха преди 7-8 години. А и честно да ви кажа, не виждам и за какво ще служи на Арсенал. И двамата с Дистен са голеееми дупки - защитници средна класа. Имат и добри моменти, но са рядкост и то се вижда в клубните им отбори. Да не забравяме, че във втората формация чака своя момент един младеш, на когото клубът плаща солидна заплата - Йохан Джору. Относно халфовата линия - ами там има 2 момчета, които всички на Острова казват, че са бъдещи звезди - Аарон Рамзи и Джак Уилшър.За нападението - Карлос Вела не един път е показвал, че вече може да се разчита на него. А когато се върнат Росицки, Едуардо и Насри ..

valtaxi
26.11.2008 03:50

Повечето са над 25 год,не виждам някоя ярка фигура тук.

nickson10
25.11.2008 22:32

Ей, хора, ами вижте малко назад във времето:
кога е вземал толкова "възрастни" футболисти Венгер,
по-скоро младоци ще вземе

arsen_wenger
25.11.2008 22:14

Хора не се излагаите с тези 10 футболиста
1.Матю Упсън- тои има мн голям 6анс да се заварне на емирац!!
2.Силвен Дистен-абсурд!!!!!!
3.Мика Ри4ардс-прекрасен за6титник,но едвали венгер 6те даде над 25млн.паунда за него
4.Гарет Бари-тои по скоро отива в Л'поол отколкото при нас!
5.Арда-прекрасен играч.Венгер не крие6е апетите си о6те през лятото,но от Галата отказват да го дадат
6.ЯЯ Туре-за него 6анса е наи голям да доиде при нас,за6тото е наи реален като пари,брат му играе при нас,резерва в барса и мн скоро 6те баде при нас!!!
7.Якинта-тоя незнам от каде го намерихте и ви е минал през главата че венгер го иска-никога Якинта няма да доиде в арсенал!!
8.Нианг-супер играч,прилича като стил на Оба Мартинс и ако венгер го земе 6те баде дорба покупка
9.Клозе-никога няма да напусне Байерн !!!!
10.Подолски-прекрасен играч,би бил прекрасен замесник на РВП(ако напусне както се очертава) чакам мнения????

barneta
25.11.2008 21:39

Хубави са целите обаче не мисля, че повече от 2-ма от тия всичките кадето са изброени ще заиграят за Арсенал. Ъпсън и Полди са с най-големи шансове за място в Арсенал, Ъпсън както се казва в коментара още от лятото Арсенал имат голямо желание да си го върнат. Докато ситуацията с Подолски е, че се разчита прекалено малко на него в Байерн М. при страхотните качества с които разполага да седи на пейката е непростимо. Друг е и въпросът, че в наддаването за Подолски най-вероятно може да влезнат Манчесът Сити и Реал М. като тогава шансовете за Арсенал ще намалеят драстично.

paunQ
25.11.2008 20:59

Номер 3,6 и 8 са най-добрия избор според мен. Дано не са само спекулации...

Pobedit168
25.11.2008 20:49

За първите трима съм сигурен, че са необходими на защитата в Арсенал. Относно Гарет Бари имаше спекулации, че отива при мърсисайдци, където Бенитес го иска, но сега и Венгер се интересува от национала на Англия. При такава трансферна борба само солидна финансова оферта би наклонила везните в полза на лондончани и същото се отнася за Мирослав Клозе. Едва ли Подолски и Якуинта биха се съгласили да играят на Острова, защото те все още се утвърждават в настоящите си отбори. Нианг е жизнено важен за Олимпик Марсилия и трансфер през зимата е малко-вероятен.

LpoolYNWA
25.11.2008 19:50

Наистина всички са много класни футболисти но едва ли венгер ще може да привлича по повече от 1 на година

boateng
25.11.2008 18:52

от доста години съм голям фен на Арсенал....смятам че попълненията които иска Венгер са много класни футболисти..и според мен той няма да изневери на стила си да привлича млади играчи и да ги реализира.поне шест от тези играчи според мен трябва да бъдат привлечени като Нианг за скорост по крилата също Туре в халфовата линия...Ънсан и Ричардс в защитата и Подолски в нападение.не трябва да говорим така да напускат дадени футболисти понеже някой от тях ни заведоха до финал на лигата.тове е моето мнение..поздравявам всички фенове на Арсенал...Само Арсенал

arsenal_92
25.11.2008 18:32

Венгер има пари за всичките от по-горе изброените играчи.Който и да вземе от тях ще е доста добре за Артилеристите,защото всичките притежават супер качества.Венгер когато реши нещо го прави,така че мисля че ще купи повечето от тях.Ще се радвам за който и да дойде в Арсенал!САМООО АРСЕНАЛ!!!

motors
25.11.2008 18:04

Доста трябва да се бръкне за да вземе само един от тях,а ако са повече от един ще трябва да развърже чувала ...

sashaserg
25.11.2008 17:46

Да наистина калсни и добри играчи трябва да бъдат привлечени от класни клубове кат Арсенал или Челси

rokera_henry
25.11.2008 17:38

5-6 от горе споменатите футболисте ако вземе ще бъде прекрасно за отбора! А Галас и Адебайор ако искат да си ходят ,не са нужни и без това. На тяхно място ако се явят Ричардс или Ъпсън та дори и Дистен ако щете и Подолски или Нианг ще бъде перфектно за защитата и нападението ,а за халфовата линия Туре и Бари ще са чудесно попълнение..

artilerist4o
25.11.2008 17:27

Мисля че венгер ще остане верен на стила си и отново ще тарси млади играчи,можеби Ричардс,Туре,Туран и Подолски ще паснат на отбора.Да не забражяме обаче че има и играчи които са спрягани за други клубове и предвид слабите резултати е твърде вазможно да напуснат това са Галас,Фабрегас и Адебайор.Венгер постапи умно като даде лентата на Фабрегас за да може да го задаржи но да видим определено ни очаква един много истересен зимен трансферен прозорец.