Вратарят на ПСЖ пуска два левашки гола за две минути (видео)

15:42
Вратарят на ПСЖ пуска два левашки гола за две минути (видео)
След като ви представихме уникалния гаф, сътворен от вратаря на исландския ХК Кипавогур Огмундур Олафсон, сега ще насочим вниманието ви към нови куриозни постижения, направени от страж на футболен тим.

В сряда вечер Пари Сент Жермен излезе срещу Спортинг Лисабон в контролен мач, който е част от подготовката на двата тима за новия сезон.

Клише е, че резултатът от подобни мачове няма значение. Всъщност, едва ли е особено приятно още в третата минута твоят отбор да изостава с 0:2 след две безумни грешки на вратаря.

Първо, във втората минута стражът Едер в стил Ники Михайлов не успя да спре върната топка към него и след рикошет в кората му, коженото кълбо влетя в мрежата на парижани. Още в следващата атака в срещата Едер остави лек удар с глава от разстояние да влезе във вратата му без изобщо да направи каквото и да е усилие.

Странно е обаче, че впоследствие ПСЖ осъществява "грандиозен" обрат и спечелва срещата с 4:2. Уговорка? Преценете сами...


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
15.07.2010 16:22

и 6те гола бяха смешни, но първия най *lol*

Tyrion
15.07.2010 16:20

не знам дали ти ясно, но букмейкърите слагат приятелски мачове в програмите си. Особено пък като играят големи отбори, интересът към такива срещи е голям

Kalinho
15.07.2010 16:20

Не е изключено още повече, че почти всички букмейкърски къщи бяха включили мача в програмата си.

genchooo
15.07.2010 16:12

за какво да има уговорка при приятелски мач.. ? малко вероятно..