Новак в турската Суперлига дава ?300 хиляди за Нифлор

17:38
Новак в турската Суперлига дава ?300 хиляди за Нифлор
Новакът в турската Суперлига Бучаспор е готов да даде 300 хиляди евро за голмайстора на българското първенство Вилфред Нифлор от Литекс, твърди вестник "Хюриет", цитиран от "Гонг".

Бучаспор стяга здрава селекция за дебюта си в Суперлигата и до момента е подписал договори с осем нови футболисти, двама от които чужденци. Това са бразилският полузащитник Жеан Карлош Сантяго и нападателят от Кабо Верде Едуардо Фернандеш Перейра-Дади.

Треньорът на Бучаспор Бюлент Уйгун преди месец искаше в състава си българския нападател Емил Ангелов, който обаче предпочете да подпише двегодишен договор с друг новак- Карабюкспор.

Не е ясно обаче каква ще бъде позицията на ръководството на Литекс, тъй като оранжевите се подготвят за участие в квалификационните кръгове на Шампионската лига и разполагат с трима опитни нападатели.

Това са капитанът Ивелин Попов, авторът на 19 попадения през миналата година Нифлор и румънското ново попълнение Флорин Брату.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
04.07.2010 22:51

MarkoPolo и akulcho Събев може и да вкарва по некой лев , но това за стадиона е глупост , най - много обаче реално си вкарва Гришата , щото тая титла тази година буквално им я купи той *thumb_up*

akulcho
04.07.2010 22:45

За стадион "Лазур" можем да поспорим малко, че е дело на Събев. Събев подмени седалките и пребоядиса оградите. Самия стадион е дело на Христо Порточанов, мисля че през 1996 е построен, но не съм сигурен. Респект към Порточанов. Но си много прав, че Събев вкарва много пари в Черноморец и скоро може и бургазлий да видим титла, кой знае *thumb_up*

MarkoPolo
04.07.2010 21:27

Единствен ? Да не забравяне Митко Събев- Човека, който вкарва най-много пари в българският футбол. Благодарение на него имаме един прекрасен стадион като Лазур, и предпоставките пред Черноморец са големи. С добра работа тези двата отбора ще са бъдещето на нашият футбол.

golemiq_geshan
04.07.2010 19:57

За всеки един друг бих си казал : " А боли го шпека него за квалификационни кръгове ши ламти за парите ... " , не обаче и за Гришата единствения собственик в България , който дава пари за отбора си *thumb_up*