Батков: Няма да продавам Левски, ЦСКА не може да построи нов стадион

10:55
Батков: Няма да продавам Левски, ЦСКА не може да построи нов стадион
"Не преговарям за продажба на Левски с никого", отсече собственикът на клуба Тодор Батков. Адвокатът категорично опроверга пълзящите из футболното и медийното пространство твърдения, че италианска компания била готова да изкупи акциите на "сините". Тиражира се дори схема за постепенно придобиване на дялове от Левски в рамките на година.

"Няма кандидат-купувачи, няма и вариант поне в близко бъдеще клубът да бъде продаден - заяви Батков пред "Труд". - Да, наистина при мен в офиса бяха много сериозни бизнесмени, но съвсем не във връзка с Левски. Просто става въпрос за значителни инвестиции в България. Естествено, с въпросните бизнес партньори разговаряхме и за футбол, и за световното първенство, но не за покупка на Левски."

Така адвокатът просто потвърди дадената още миналия месец пред управата на "Герена" дума, че няма намерение да продава клуба.

"Разбира се, свежи пари в Левски са добре дошли - добави Батков. - Отворен съм за преговори. Не се знае какво ще стане с развитието на нещата и в едно по-далечно бъдеще."

Собственикът на "сините" коментира крайно скептично плана на ЦСКА да гради нов стадион: "Хвърлят прах в очите на хората... В подобни времена как се намира инвеститор за 105 милиона евро?... Не успяха да извадят лиценз на "Българска армия" и сега опитват да замазват очите на хората с "идеи".

Аз лично имам два подобни проекта, струват по двайсетина хиляди евро. Те не си плащат задълженията към бюджета, по наемите, не инвестират в базата, тръгнали да вадят нов стадион...

Да, Левски не плаща наем за "Георги Аспарухов", но ние компенсираме с огромни за българските мащаби инвестиции в стадиона."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
15.06.2010 21:45

Абе какъв стадион,какви пет лева ги гонят тези червени малоумници?Те колибки за кучетата на базата в Панчерево нямат,стадион ще правят!Въздухари *sick*

manutd_forlife
15.06.2010 07:03

абе тъпако вашата след една година също няма да има ама няма къде да играте докато ние като си построим стадиона винаги ще имаме лиценз спукайте се пот яд ще се молите на бога да успеете да играете на националния но локо сф и славия ще ви го вземат и вие няма къде да играете тъпанари

slowy
14.06.2010 22:31

Ей прасе не ми говори ,че оная ваща поляна в Борисовата градина няма и лиценз бе ! *thumb_down*

Schumacher1
14.06.2010 19:37

абе говеда ще си останете сега ви е яд че ЦСКА ще строй стадион а вие ще си играете в краварника *lol* Бай Ганьо смешника да си обръсне мустаците май му пречат и говори много глупости

sahi
14.06.2010 18:17

Айдее Батков отсече нема стадион за ЦСКА *lol*
Божията ръка на Батков не позволява *lol*

Dankow
14.06.2010 12:09

България каза: "Баткоф остани и делото си довърши." *lol*

MarkoPolo
14.06.2010 11:12

Батков, се поизчерпа вече. Левски тръгна надоло и това с думи няма да се оправи положението. Тази игра на криеница между ЦСКА и Левски ще доведе пак до нищо. Догодина шанпион ще е или отново Литекс или Черноморец ! И този път ще има поне един измежду Левски и ЦСКА, който ще остане извън Европа. А Нащият Футбол ще се оправи като се изчистят отборите като Сините и Червените и повече отбори заприличат на Литекс (Малко говорене, много работа), Берое (Сплотена и страхотна публика), Славия (Добра вратарска школа)и най-вече Черноморец (Хвърлящи толкова пари за да върнат хората по стадионите, за нов такъв, за какво ли още не, но самите мероприятения които правят са уникални.) Ето тогава ще имаме истински футбол. Но това не е до Батков или който и да е, това защото сме типични балканци, а като такива няма как да няма и разправии.

manutd_forlife
14.06.2010 11:12

яд те е нали картоф такъв *joking* като го построят искам да те вид как ще излъжеш може да кажеш че е
голяма рисунка или нещо такова немога да чакам