Камата: Ибра е един голям провал за Барса

12:07
Камата: Ибра е един голям провал за Барса
Легендата на Барселона Христо Стоичков заяви, че привличането на Златан Ибрахимович е било грешка за каталунците.

"Трансферът на Златан беше един голям провал за Барса", споделя Стоичков пред "Ел Мундо Депортиво".

"Ибра е добър футболист, но не става за този велик клуб. Стилът на игра на Барса не се нуждае от тежък таран. Златан само бавеше играта на отбора", допълва Камата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devil_art
11.06.2010 14:46

MeToDueB е мноаго прав.Ама тва за Ибра си е собствено мнение и ,аз мисля че Ибра бави играта на Барса *thumb_up*

Hennessy
11.06.2010 07:12

Камата е толкова прав , колкто никога досега *wink*

MeToDueB
11.06.2010 05:21

най-великия български футболист и един от най-великите в Света, уважавайте мнението му, стига говорехте бил добър за времето си и да омаловажавате грандиозните му успехи, като споменавате какъв треньор бил, защото той е един от най-великите личности в света, неговото мнение се зачита по целия свят, и той е един учещ се треньор, на който отборът му Мемелъди и бяха .. миналата година са били 10-ти, а сега под негово ръководство се бореха за титлата, така че трайте, като сте не на светлинни години зад него, ами не знам на какви .. просто той е на друга галактика, а вие сте на земята, той е великан. Аз лично уважавам мнението му, той винаги казва това, което миси и почти винаги е прав, но лично аз не съм съгласн с това мнение, защото на мен играта на Ибра ми допада, атрактивна е

nofx
11.06.2010 01:17

drusalin Ицо е голям и има право да казва каквото мисли ти си никои! барса е цигънска сергии за тениски и за това вече не им тряяя босненския цигънин щото вече си свърши работата тосет продаде тениските...... а ти коментари не пиши щото преди няколко дни се беше изказал толко смешно за контузилите се звезди че само кат ти видя името ми идва да те препикая!!!!

drusalin
10.06.2010 21:07

ManUtdTillidie може да е бил блирантен футболист ама за времето си ! Нито става за трениор нито би бил толкова добър по това време. Футболът се променя. Къв е той, че да оспорва качествата на Ибра или да казва какъв е стила на Барса ? Има си ръководство , той е един никаквец който търси внимание и излага цяла България заедно със себе си ! Хората са дали много пари за ИБра и ЩЕ Е ПОДИГРАВКА от страна на Барса ако не му дадат още възможности да докаже за какво са платили толкова пари. Това тяхното е липса на всякакви ценности и отношение кът футболистите си 1 пример давам преди година се изсмяха направо на в лицето на Самуел Етоо и на труда му през годините! Нормално е в школите да незабележиш изгряващ талант и да го отпратиш, но да се гавриш с тези който уважаваш и си харесвал си е долно! А и мисля освен Вила Боян на Барса им трябва и Ибра защото не остават с чисти класни нападатели. Или пак Пике ще влиза като нападател, когато някой е контузен или не е във нужната форма *lol* *lol*

joro_71
10.06.2010 19:20

fcb_spain недей приказва простотии,че може да се окаже че познавам майка ти и да не излезеш ти пеленаче.

fcb_spain
10.06.2010 17:13

ицата е велик и може да казва квото си поиска,а разни пелена4ета които са бозали от майките си когато камата ни направи 4-ти в света по добре да не се изказват 6тот ставаt жалки и сме6ни *wink*

joro_71
10.06.2010 16:54

Добре че Камата се изказа иначе ние сме толкова "невежи",че никога нямаше да разберем това откритие.Селянинът си остава селянин.

michael_forever
10.06.2010 16:34

Ама моля ви се четете каквото съм написал.Футболните качества не съм видял да някой да оспорва освен това би било глупаво.Аз казвам че героите от 94 не бива да лежат на стари лаври и трябва да се държат подобаващо за техния статут.Да ме извинявате но от 7 години Камата само се излага и по този начин излага и нас.То не бяха размяна на обиди със Йохансон докато беше шеф на УЕФА,то не беше бой със журналисти,то не бяха напсувани фенове отпреди няколко дни.Лечков който също със хвърлените документи по полицията.НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА независимо дали се казваш Стойчков,Лечков или Manunttillidie.Има закони и ред и те трябва да се спазват от всички,а ако се опита Ицо да се държи малко по джентълменски и да не оплюва държавата си може би ще спечели обичта и уважението на абсолютно всички(ако не е късно вече).За това говоря за изявите извън зеления килим а не за изявите на него защотот футболиста е не само футболист когато е на терена.

ManUtdTillidie
10.06.2010 15:30

Всъщост , Ицо е легенда на Барса и е глупаво да казваш че никой не го пита. Може би ти не го правиш но всички други нямат проблем. Второ , Христо може да е селянин но е един брилянтен футболист и за клубовете си и за Барселона.

MarkoPolo
10.06.2010 13:58

Стоичков провал за България ? По-добре недей казва на никого, че се интересуваш от футбол.

michael_forever
10.06.2010 12:26

Първо Никой не те пита,галош такъв и второ И ти си страшен селяндур и си провал за България от 10 години през които не риташ кълбото но никой не смее да ти го каже,защото си герой от 94.Това не ви дава право да се държите като селяндури и примерно да хвърляте документи по полицай като плешивия Сливенски.

anelilike
10.06.2010 12:23

Така е Ице. Преди години той тренираше Меси,Боян и Педро и много добре им предрече,че ще водят атаката на Барса