Седем години за крадеца, нахлул в имението на Джерард

15:33
Седем години за крадеца, нахлул в имението на Джерард
22-годишният крадец Мартин Уилсън, който нахлу в имението на играча на Ливърпул Стивън Джерард през декември 2007 година, ще влезе в затвора, решиха магистратите.

Уилсън бе част от банда, която нахлу в имението на халфа, докато той играеше за Ливърпул в Шампионската лига.

Съпругата на Джерард, Алекс Къран, e била принудена от бандата да отвори сейфа и да предаде всички бижута под угрозата да й отвлекат децата.

Уилсън научи днес присъдата си в Ливърпулския Кралски Съд. Миналият месец той пледира виновен по обвинение в кражба, а днес бе осъден на седем години и четири месеца затвор, съобщи АФП.

"Вие заплашихте собствениците на къщата с насилие и използвахте нож", заяви съдията Робърт Уорнък.

"Още по-сериозно е, че заплашихте да отвлечете децата, ако не ви бъдат предадени всички бижута и не бъде отворен сейфа. Вие сте едновременно алчен и изключително яростен. Не уважавате достойнството и сигурността, които са права на всеки собственик на къща. Действията ви са продиктувани от собствените ви егоизъм и алчност", добави магистратът.

Присъдата на Уилсън ще върви заедно с предишната му - от шест години и осем месеца за план за обир през миналия юни. Очаква се обаче новата присъда да добави още две години към пребиваването му в затвора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
11.06.2010 00:21

nofx На бащата на Джон тери трябваше да му дадът 5 годиники да стой в панделата а не грозния му син да го оправи пак условно.5 пъти го хващат с наркотици,майка му краде дрехи,самия джон тери правил някакви далаверки в челси но кво да праят не им стигат парите.Горките пари за хляб нямат.Невероятно семейство са

nofx
08.06.2010 17:26

BoBi_Levskara хахахах е видях поне ти колко си умен.... уменчо *lol* боби левскара иво цесекара и т.н. от ника ти човек може да разбере колко си прост и ограничен...

BoBi_Levskara
08.06.2010 01:27

nofx Ами ти си много прост.Продажбата на наркотици е по-голямо престъпление от нахлуване с взлом.

Hella
07.06.2010 17:59

Трябваше..ама като езика на парите проговори, всички виждаме как е..

nofx
07.06.2010 17:38

manunited666 кво общо има продажба на наркотици със въоражено нахлуване с взлом бе пич??? как може да сравняваш толко тъпо? а иначе и джерард трябваше да е в затвора да

darkspeed
07.06.2010 17:05

Ми то и самият Джерард трябваше да е в затвора, ама е известен *smile* ...

manunited666
07.06.2010 16:20

Бащата на Джон Тери хванат да рапространява наркотици му дават 6 месеца условно и 100 часа обществено полезен труд а за крадеца нахълтал в къщата на Джерард.Доста сериозно неравнопоставенст.Значи и там е като тука , ако си никои ти слагат дебелия а ако си известен не ти слагат нищо!!