Благо избухна: Циганин, ще ти взема апарата!

09:26
Благо избухна: Циганин, ще ти взема апарата!
Национали заключиха усти за медиите (следователно и за феновете), а Благой Георгиев заключи и образа си за снимки. Модната икона предизвика суматоха на летище София при завръщането след 1:1 в ЮАР с отказа да бъде фотографиран.

Фолкфурията Лияна, любима на футболиста, го посрещна. После се качи в черния джип БМВ. Четирима фоторепортери очакваха Благо пред луксозния “звяр”. Звездата наближи дясната врата и скочи с:

“Не ме снимайте, бе, не ме снимайте, разкарайте се...”

Досега Георгиев не е забранявал фотоси и последва логична реплика: “Е, какво пък толкова...”

Нататък...

“Искаш ли да ти взема апарата, циганин...”

“Ела го вземи...”

Благо направи една-две крачки, но без да скъсява опасно дистанцията, после се върна, яхна джипа и потегли поживо-поздраво.

Оскъдно облечената Лияна явно не бойкотира медиите и по-рано прие да говори: “Човек трябва да приема и лошите, и хубавите мнения. Когато любовта е истинска, издържа на всичко. Ние много се обичаме, а Благо е щастлив татко на прекрасна дъщеричка (бел. ред. - от бившата му приятелка Христина Витанова). Нещата ще утихнат и отношенията с журналистите ще бъдат каквито трябва. Рано е да говорим за сватба, но се обичаме и това е нормално продължение на нещата.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
28.05.2010 01:06

Само му вижте снимката и се замислете че обижда на "циганин".

Mitko_Hristoff
27.05.2010 15:42

Всичките пък големи звезди станахте ! Манекенки такива.Идете като аслани а после бягате посрани!!! Марш в Терек ! *lol*

DKS
27.05.2010 10:32

УБИЙ ГИ БЛАГО !! Смачкай ги с Х6-цата ! *thumb_up*

manutd_forlife
27.05.2010 10:05

прав си е Благо за тея тъпи репортери.В България не трябва да има репортери щото са прекалено некадърни и лъжливи.Провалят всичко добро което има в България и го заменят с злоба