Вижте пет резачки, които засенчват грубия фаул на Рибери (видео)

16:29
Вижте пет резачки, които засенчват грубия фаул на Рибери (видео)
След като вчера звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери получи червен картон, опитвайки се да счупи крака на Лисандро Лопес, екип на британското издание "Телеграф" се постара да намери пет нарушения, които да надминават по грубост постъпката на френското крило.

Вижте някои класически изпълнения:

Германия - Франция, Евро 82

Вратарят на немците Тони Шумахер прави опит да разбие главата на Батисон от "петлите". В резултат на единоборството французинът е изнесен на носилка - реферът отсъжда - аут.



Тотнъм - Нотингам Форест, финал за ФА къп 1991 година

Звездата на "шпорите" Пол Гаскойн контузва сериозно коляното на Гари Чарлс. От отсъдения пряк свободен удар Стюърт Пиърс вкарва много красив гол. Секунди по-късно Газа се свлича на земята със скъсани коленни връзки.

Вижте нарушението, извършено от Гаскойн, ТУК!


Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 2001 година


Капитанът на "червените дяволи" Рой Кийн признава в автобиографията си, че в тази ситуация абсолютно нарочно е искал да нарани Алф - Инге Хааланд. Браво, Рой, ти успя!


Аржентина - Камерун 1990 година


Клаудио Каниджа преминава през един, надбягва втори, преди да бъде размазан от Бенжамин Масинг. Бранителят не е пожален от рефера и получава директен червен картон.


Съндърланд - Нюкасъл 2007 година


Джоуи Бартън не изневерява на себе си и прави опит да скопи Диксън Етуху, който по това време защитаваше цветовете на "черните котки".


\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kpau
24.04.2010 12:18

@golemiq_geshan, в грешка си. Топката не беше напуснала игралното поле, така че си е нарушение!
И дори да беше, вратарят изобщо не игра с топката и минималното което трябва да получи е червен картон, независимо топката къде е и на къде се е запътила.

okocha
22.04.2010 22:27

Къв удар без топка бе? Той ще му счупи крака *evil*

krasenco
22.04.2010 20:58

Този фал на Рой Кийн за него си е един обикновен фал *joking*

golemiq_geshan
22.04.2010 17:22

Дам съгласен съм , но там за вратаря на Германия е спорно решението дали да има дузпа , защото всичко това с единоборството става след като играчът е изтрелял топката и тя вече напуска очертанията на терена и в такъв момент трудно съдията може да даде такава дузпа иначе ако го стори естествено червен картон за вратаря трябва задължително да бъде показан ! Но има случаи в които опасността продължава и топката не е сигурно че напуска терена ако например играча си я поведе то тогава дузпата и червения картон са неминуеми !

torres_229
22.04.2010 16:41

тая на Манчестърското дерби бе най-злобна..