Римските тифози сътвориха ад след дербито (снимки)

11:33
Римските тифози сътвориха ад след дербито (снимки)
Дербитата между Рома и Лацио почти винаги водят със себе си сблъсъци между феновете на двата тима. Сблъсъкът в неделя обаче, бе по-специален, тъй като точките бяха от огромно значение и за "вълци", и за "орли".

Още преди първия съдийски сигнал част от фенове успяха да пробият полицейския кордон и се сбиха помежду си на трибуните.

Както е известно, Рома постигна драматична победа, обръщайки резултата от 0:1 до 2:1. По този начин "вълците" се върнаха на първо място в Серия А, а пък Лацио е само на три точки над зоната на изпадащите.

\"\"

След последния съдийски сигнал капитанът на Рома Франческо Тоти не пропусна да се изгаври с тифозите на "орлите" и поздрави "Курва Суд" (където са феновете на "вълците"), с вдигнати ръце и палци, сочещи надолу. По този начин легендата на Рома за пореден път демонстрира своето желание да види през следващия сезон Лацио в Серия Б.

\"\"

Този жест вбеси и без това разярените фенове в небесносиньо и след срещата около стадион "Олимпико" е станало страшно.

\"\"

Трима души са приети в болница с тежки наранявания, като един от тях е получил дълбока прорезна рана на врата.

\"\"

Глупостта на феновете е стигнала дотам, че група хулигани са нападнали с бомбички и камъни кола, в която са били майка с двете и малки деца.

В крайна сметка, от италианската полиция съобщават, че само в неделя вечер е имало над 50 арестувани фена и от двете агитки.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vankata73
20.04.2010 22:37

ub7 е напълно прав.Най-вече за мача с Левски. kuramiian, кои дузпи бе пич ? Имаше само една и то правилна дузпа.

AviMC
20.04.2010 20:55

А кому е нужно да знае и гледа какво правят лумпени в друга държава?!? Покажете ни нещо положително, поучително... Стига сте ни заливали с агресивни и криминални статии! Е смотани сте winner-ци, няма оправия при вас. *thumb_down*

Liverpool_sl
20.04.2010 16:35

ub7 нищо не разбираш от футбол,спри да пишеш глупости.Но Ако все пак искаш изпращаи смао иконки *thumb_up*

kuramiian
20.04.2010 13:53

ub7 първото полувреме ги развинтиха бе палячо,я го гледай пак!скапаните дуспи обърнаха мача! сарате роки ледесма фоджа... тва не са добри играчи ли? много си зле!

kmeta7
20.04.2010 13:02

ми срещу левски бяха с 2рия състав нормално пък и не играеха за нищо *thumb_up*

ub7
20.04.2010 12:41

Лацио заслужават да изпаднат. Паднаха на свой терен от Левски(5ти или 6ти по това време в българското първенство) ебаси!!! А и нямат нито свестен мениджър, нито добри играчи. Големо ръгане беше 2рото с Рома като видяха че ще паднат