Интер пред дългоочаквания пробив в Шампионска лига

15:45
Интер пред дългоочаквания пробив в Шампионска лига
Отборът на ЦСКА Москва приема италианския шампион Интер в мач-реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига. Двубоят ще се играе във вторник от 19:30 часа българско време на стадион "Лужники" в Москва.

Първият мач между двата тима, който се игра на "Джузепе Меаца" в Милан, завърши при резултат 1:0 за "нерадзурите". Единственото попадение преди седмица отбеляза аржентинският нападател на Интер Диего Милито, който се разписа в 59-а минута.

За първи път в своята история отборът на ЦСКА Москва успя да се класира на 1/4-финалите в Шампионска лига, което само по себе си се счита за голям успех. Въпреки, че Интер спечели първия мач и доминираше в по-голямата му част, ЦСКА си тръгна от "Джузепе Меаца" само с гол пасив и запазва реални шансовете си за участие на полуфиналите. Мачът на "армейците" със Зенит Санкт Петербург през миналия уикенд бе отложен. Като домакин в Лигата обаче ЦСКА се представя много добре. Отборът има само една загуба на свой терен, регистрирана от Манчестър Юнайтед с 0:1 в груповата фаза на турнира. От състава на Леонид Слутски заради натрупани картони ще отсъстват полузащитниците Милош Красич и Евгени Алдонин. Вероятно Алан Дзагоев ще замени Красич в средата на терена за ЦСКА. На вратата на домакините със сигурност ще видим Игор Акинфеев, а пред него в защита ще действат Василий Березуцки, Алексей Березуцки, Сергей Игнашевич и Георги Шенников. Наситената полузащитна линия на руския тим ще бъде представена от Дейвидас Семберас, Елвир Рахимич, Дзагоев, Хонда и Гонзалес, а като изнесен напред чист нападател ще играе Несид.

За Интер това е отличен шанс да се докаже в Шампионска лига, където в последните три сезона не успяваше да прескочи 1/8-финалната фаза. Отборът продължава да бъде лидер в Серия "А" и феновете на "нерадзурите" се надават, че този път техните любимци няма да изпуснат открилата им се възможност за сериозен пробив в Европа. Добрите новини за Жозе Моуриньо са завръщането в игра на Лусио и Тиаго Мота, както и включването в групата на младия нападател Марио Балотели, който вкара през уикенда срещу Болоня. От състава отпада Давид Сантон. Така най-вероятният стартов състав на Интер в Москва би изглеждал така: на вратата Жулио Сезар, а пред него Майкон, Лусио, Валтер Самуел и Кристиан Киву. Пред тях ще действат Хавиер Санети, Естебан Камбиасо и Уесли Снайдер и вероятно тримата нападатели Диего Милито, Марио Балотели и Самуел Ето\'о.

ЦСКА Москва се представя много силно като домакин и ще направи всичко възможно, за да отбележи гол. В състава на домакините обаче има няколко липсващи основни играчи, което вероятно ще наклони везните в полза на Интер. Жозе Моуриньо е доказал нееднократно, че умее да печели такива двубои, затова предвиждам победа за италианския тим.

Прогноза: 2
Точен резултат: 1:2

ЦСКА Москва - Интер, стадион "Лужники", 19:30 часа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zvmgb
06.04.2010 11:14

X е мача 1-1 и Интер продължава *thumb_up*

daka_94475
06.04.2010 10:24

Абе хора вие много лесно отписвате ЦСКА .Този отбор въобще не е слаб противник и те ще го докажат днеска в Москва 1-ца *thumb_up*

Leader78
06.04.2010 01:28

shizofrenik 7-2 6-0 хахаххаххаха скъсаняк SAD ли си *lol* Мулан с кой играят на 1/4 финал ахххххххххххххх забравих *cry* *cry*

shizofrenik
06.04.2010 00:39

Кой го ебе интер бе.Невиждате ли , че никой не ги брои за живи , че и имената да им знаят хаахахаха

Alcaida
05.04.2010 21:10

Божкеее, къв е тоя Кристиан Камбиасо бе *lol* Футболиста се казва Естебан Камбиасо *thumb_up*