Полицаи се бият на мач в Рила

08:38
Полицаи се бият на мач в Рила
Двама полицаи, присъствали на мач като зрители, бяха замесени в адски бой, кървища и счупени носове в град Рила. Мелето станало в дербито от регионалната дупнишка група между домакините от Мусала и комшиите от Стоби Стобр съобщава "24 часа". Повече от 40 човека, сред които и играчите на двата отбора, се включили в патакламата. Искрата пламнала минута преди края след фаул при 1:0 за домакините.

"Никой не гледаше къде и как удря и само за секунди по тревата се търкаляха вече 10-12 футболисти и зрители с кръв по лицата си", разказа очевидец на боя.

"Реферът отсъди фаул в полза на Стоби при един шпагат. Нашият играч и този на съперника започнаха да се удрят. Всичко това стана на тъчлинията, където беше гостуващата агитка, която навлезе и започна да удря футболиста ни. След което навлязоха и хора от Рила и така се стигна до боя", каза старши треньорът на рилчани Евгени Янев, който е бивш вратар на Марек.

"Извън терена ние всичко на всичко бяхме 3 резерви, 3 момичета, 3-а мъже, от които един на 75 г. Нашите футболисти побягнаха към колите и бяха подгонени от хората от Рила. Аз се опитвах да успокоя нещата, но бях дръпната за якето от Петър Васев, който е полицай, но в случая не беше на работа, а гледаше. Боят стана, след като нашият футболист Йордан Дамянов бе ударен от Асен Васев, който е син на въпросния полицай, с глава в лицето. След това Дамянов блъсна Васев и мелето стана. С нас също имаше полицай, който не беше на работа. Иван Димитров опитваше да спре публиката на домакините. Той подаде жалба и срещу своя колега Петър Васев", заяви пък шефката на стобчани Лина Вучкова.

От РПУ - Рила, потвърдиха, че е пусната такава жалба и тя се разглежда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fafeto
31.03.2010 11:02

Другото село се казва СТОБ.Бил съм на много местни мачови и бих казъл че почти няма мач без инциденти.Това са пародии на мачове.Съдиите ги е страх да свирят.Виждал съм мачове,в който съдията дига червен картон,бият му 2 шамара и го сваля.Който не е гледал незнае какво е *wink* *beer*

ub7
31.03.2010 09:47

не го знаех тоя отбор - Стоби Стобр. Така ли се казва наистина?

DJAKO_10
31.03.2010 09:24

Гостуваштата агитка влязла на терена.Да бе да.При полойение че от Рила имаше 150 човека ,а от Стоб бяхме не повече от 10,хора,сами преценете кой лъже.И още нещо.В нашите мачове почти никога не е имало такива ексцесии. *thumb_down*