Гуардиола поиска по-добра игра от Златан

11:11
Гуардиола поиска по-добра игра от Златан
Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола заяви, че е останал разочарован от нападателя Златан Ибрахимович, след победата на тима му над Щутгарт в реванша от осминафиналите в Шампионска лига.

Гуардиола остави шведа на резервната скамейка и избра Тиери Анри да води линията на атаката при победата с 4:0 над германския тим.

"Няма да спечелим нищо тази година, ако Анри и Ибра не дадат най-доброто от себе си. Анри беше избран, заради второто си полувреме в мача с Валенсия. Анри ми остави много положително усещане и исках да го наградя", коментира Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Peter_Master3
19.03.2010 12:19

Абсолютно глупав трансфер е това. Ще тръгнеш ти да разменяш най-резултатния си футболист(Ето'о)и за кво за някво пълно дърво, дето поваля атаките на отбора. Да го бяха разменили за Вия или някои който наистина си заслужава *thumb_up*

shadowblase
18.03.2010 13:58

аз викам да го дадат на Валенсия и да земем Вия или Силва макар че много ниски ще ни станат нападателите догодина след като и Анри ще се маха

Barcelona1234
18.03.2010 11:37

барса се прецакаха заради тоя ибрахимович.заради него сме на 2ро в примиера.слаба игра показва и само червени картони. *thumb_down* трябва да се вземе друг нападател според мен.

eXpLos1oN
18.03.2010 11:20

Точно така си е, аз ако съм на мястото на Пеп, Ибра ще пропусне да бъде титуляр още няколко мача. Порасна му работата и на него, без да е направил нещо особено. Тити може и да не е напрваил толкова много, но беше контузен дълго време и за разлика от Ибра се старае винаги да показва най-доборто от себе си!

Barca_fen112
18.03.2010 11:15

Излагате се момчета .Въобще не е казал такова нещо и вие го знаете просто отново се опитахт да напишете нещо по-различно от другите сайтове ,но отново се осрахте *sick*