Ще успее ли ЦСКА Москва да пребори разколебаната Севиля?

17:27
Ще успее ли ЦСКА Москва да пребори разколебаната Севиля?
Във вторник Севиля посреща ЦСКА Москва във втори осминафинален мач от турнира на Шампионската лига. Преди три седмици в Москва андалусците стигнаха до изгодния за тях резултат 1:1 и сега са фаворити за продължаване в следващата фаза на надпреварата. Въпреки това, обаче възпитаниците на Маноло Хименес не се намират в особено добра форма, като те не са печелили мач в Примера дивисион от 20 февруари, когато севилци надделяха над Майорка с 3:1. Руското първенство пък започна едва през този уикенд и все още е трудно да се каже дали "армейците" са на правилния път или не. Естествено, предстоящият мач между двата тима се явява като най-важният през сезона им, така че със сигурност и Севиля, и ЦСКА Москва ще се борят до последния съдийски сигнал, за да стигнат до четвъртфиналите на най-престижния европейски футболен турнир.

"В последно време получихме много критики за представянето си, но истината е, че просто в повечето от слабите ни мачове, ни липсваше късмет. Надявам се във вторник Фортуна да е с нас", споделя бранителят на Севиля Жулиен Ескюде.

"Трябва да бъдем по-безмилостни пред гола", коментира пък наставникът на тима Маноло Хименес, който също така си обяснява по слабите резултати напоследък с контузиите на някои ключови футболисти.

Въпреки лошото си представяне в последния месец обаче, Севиля е на четвърто място в Примера дивисион, само на три точки от третия Валенсия, така че сезонът за андалусци със сигурност не изглежда провален.

За радост на домакините в предстоящата среща, повечето от играчите им, които бяха в лазарета, вече са здрави и ще бъдат на линия за предстоящия мач с ЦСКА Москва. Себастиен Скилачи се завръща на терена след претърпяна операция на глезена. Ренато и Луиш Фабиано, които също отсъстваха заради травми, също бяха на линия още през уикенда, когато андалусците завършиха наравно 1:1 с Депортиво Ла Коруня.

\"\"

Единственият основен футболист на Севиля, който ще бъде възпрепятстван от участие в срещата, е десният бек Абдулей Конко, страдащ от проблеми в адукторите. Защитникът не взе участие в тренировката на испанския тим в неделя и е малко вероятно да попадне в групата на тима за сблъсъка с ЦСКА

Ето и предполагаемия стартов състав на Севиля: Палоп, Станкевичус, Ескюде, Наваро, Навас, Зокора, Ромарич, Пероти, Негредо, Фабиано

В лагера на руските "армейци" настроението е добро след доброто начало на отбора във Висшата лига на Русия. Хората на Леонид Слутски надвиха трудно Амкар Перм с 1:0 като домакини с гол на японската си звезда Кейсуке Хонда чак в 90-а минута на срещата. Седмица преди това, армейците надиграха Рубин Казан на Лужники в мача за Суперкупата на Русия, но една фрапантна грешка на Игор Акинфеев през първото полувреме даде възможност на Александър Бухаров да донесе победата на шампионите, които след това забъркаха бетона и победиха ЦСКА.

"Трябва ни наистина специално представяне, за да се класираме напред, но вярвам, че всички в отбора знаем какво трябва да се направи и ще се опитаме да постигнем резултата, от който се нуждаем", споделя халфът на "армейците" Алан Дзагоев.

Кирил Набабкин от ЦСКА ще пропусне мача със Севиля заради контузия в глезена си. Позитивната новина за тима е завръщането на Дзагоев, който пропусна първия мач срещу Севиля, но сега се очаква да е титуляр за своя тим и да действа като атакуващ халф зад гърба на Томаш Несид.

\"\"

Феновете на руския тим ще стискат палци техният любимец Милош Красич отново да се развихри и да отбележи решаващи голове в сблъсъка с андалусци.

Ето и предполагаемия стартов състав на ЦСКА Москва: Акинфеев, А.Березутски, В.Березутски, Игнашевич, Шенников, Алдонин, Семберас, Хонда, Красич, Дзагоев, Несид

Прогноза: Смятам, че Севиля ще успее да отстрани ЦСКА Москва, въпреки че в руския тим има поне трима футболисти от изключително висока класа. Основният ми аргумент да заложа на андалусците е фактът, че сезонът за "армейците" тепърва започва и те все още не са навлезли в оптималната си форма, а и не е лесно дори на тимове като Реал Мадрид да си тръгнат с нещо от стадион "Рамон Санчес Писхуан". Мисля, че преди почивката двата тима ще водят равностойна битка, която ще завърши с успех за домакините през второто полувреме.

Прогноза: Х/1
Точен резултат: 2:0

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgiew_71
16.03.2010 09:45

Отборът на Севиля ще успее да елиминира ЦСКА Москва.Не вярвам да има изненади в този мач,въпреки че отборът на ЦСКА започна с победа.Севиля въпреки неубедителните си игри напоследък в първенството,е показвал многократно силен дух в евротурнирите.Резултат:3-1.

krasenco
16.03.2010 01:46

Играйте гол/гол няма да сбъркате.Хонда голмайстор за Цска Москва,с гол след удар извън наказателното *thumb_up*

kiflajiq
15.03.2010 23:11

спорет мен тжърдо залагаите на Севилия *wink* победа с 2 гола разлика *smile* *thumb_up*

XerX
15.03.2010 22:51

[quote]Ще успее ли ЦСКА Москва да пребори разколебаната Севиля?[/quote]
Не.

Punisher_111
15.03.2010 19:48

Мисля 4е Севиля ще победи, но не се знае. ЦСКА играят добре и запо4наха сезона с победа. Надявам се Дзагоев да вкара. *thumb_up*

bisir
15.03.2010 17:30

аз ще рискувам с един Х че коеф-а ме изкушава *joking* *thumb_up* *beer*

paunQ
15.03.2010 17:29

Севиля ще ги отнесе като куцо пиле домат!