Прандели остава треньор на Фиорентина

16:22
Прандели остава треньор на Фиорентина
Президентът на Фиорентина Диего Дела Вале заяви, че Чезаре Прандели ще остане начело на тима от Флоренция, въпреки отпадането от Шампионска лига и лошото представяне в Серия "А".

Прандели е спряган за нов треньор на Ювентус, тъй като договора на Алберто Дзакерони с "бианконерите" е до края на сезона.

"Не виждам никакъв проблем около Прандели. Той има още една година от своя контракт и аз не виждам причина той да си тръгне. Ние сме много доволни от него", заяви Дела Вале за "Кориере дело Спорт".

Специалистът се присъедини към "ла виола" през 2005 година и изведе тима до полуфиналите в Купата на УЕФА през сезона 2007-2008.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MarkoPolo
10.03.2010 17:12

Вместо "Отпадането беше срамно" , в началото на коментара исках да напиша "Отпадането не беше срамно"

Извинете за грешката !

MarkoPolo
10.03.2010 17:11

И аз невиждам смисъл той да бъде уволняван. Първо, отпадането беше срамно, даже да отпаднеш от отбор като Байерн Мюнхен, и то само заради по-малкото голове на чужд терен, си е постижение. Второ отбора отпадна като от 8 мача спечели 6 и преди това отсранява Спортин Лисабон в кфалификационата фаза на турнира. Това може да говори само и единствено за страхотната игра на отбора и малшанса му. Трето неможе да се уволни треньор който 5 години води отбора по един страхотен начин, успя да печели мачове и да играе бих казал резултатен футбол, нетипичен за италиански отбори. И четвърто, отборът никога не е стигал по-напред от тази фаза на Турнира (в този му вариант от сезон 93/94) и няма как да се счете за неуспех отпадането от тази фаза, като тя е най-добрата постигната от отбора.

patoka
10.03.2010 16:53

Фиорентина показа голя прогрес.От средняк в Италия се превърна един от големите отбори в Европа.Браво на Прандели няма значение че сте отпаднали незаслужено.

breezer_fan
10.03.2010 16:30

Еми трябва да остане.Кво е виновен Прандели че съдийте харесват отбора на Байер Мюнхен ?