Какво се опитва да покаже дон Диего на журналистите? (видео)

12:10
Какво се опитва да покаже дон Диего на журналистите? (видео)
Около легендата Диего Марадона никога не е скучно. В това се убедиха всички присъстващи на пресконференцията на селекционера на Аржентина след края на контролата срещу Германия. "Гаучосите" спечелиха с 1:0 в Мюнхен и Марадона изглеждаше повече от доволен.

Въпреки това специалистът не пропусна отново да изрази своето не особено високо мнение към пишещите братя.

Както е известно, по време на квалификациите за Мондиал 2010 пресата в Аржентина остро критикуваше Марадона за начина му на работа, тъй като до последно "гаучосите" можеха да не се класират за този форум.

В крайна сметка аржентинците победиха Уругвай в края на квалификационната кампания, класираха се за ЮАР 2010 и това даде възможност на дон Диего да си го върне тъпкано за всички критики.

Тогава селекционерът на Аржентина поиска френска любов от всички журналисти, които са си позволили да го критикуват.

В сряда вечер Марадона беше по-спокоен, сякаш удовлетворен от доброто представяне и победата над Бундестима.

В определен момент от пресконференцията обаче, специалистът изведнъж получи определен сърбеж на лицето и започна да се чеше по доста странен начин, сякаш опитвайки се да каже нещо на хората срещу него.

Какво ли точно показва дон Диего на репортерите?




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
06.03.2010 05:56

Показва той...вижте,че незнае как да се държи изобщо чуди се каде да си дене ръцете *lol* Дон Наркоманес ВЕЛИК футболист но ЖАЛАК като наставник..трябва да благодари на господ,че 50% от отборите в Южна Америка се класират за Световното...и то как се класира нямам думи и господ не поверва какво чудо стана

rockamring
05.03.2010 17:49

Дон Диего е най големия ще прави каквото си иска

Tovalan
05.03.2010 15:20

Хахаха, как се мръщи все едно пие не вода, а ракия. Пък и колко "тактично" показва средни пръсти...хахаха. Интересно ми е в коя дупка ще се крие, КОГАТО Аржентина се провали в ЮАР... *beer*