Стартира новата мъжка медия Winner Lifestyle

15:50
Стартира новата мъжка медия Winner Lifestyle
Животът на победителите, събран в един сайт!

От 4 март българският мъж вече се радва на придобивка, която ще направи живота му по-интересен, приятен и информиран. Един от най-популярните спортни портали – Winner.bg, се сдоби с лайфстайл-секция, която го превръща в пълноценен мъжки сайт.

Любопитни и важни новини, интервюта, коментари и анализи по различни теми, светски и медийни клюки, полезни мъжки съвети и актуални видеоклипове – това са основните секции в Winner Lifestyle на адрес http://lifestyle.winner.bg. Други постоянни рубрики са Модел на деня, Цитат на деня и Виц на деня.

Още изкушения за читателите на сайта: диалог с най-популярния модел у нас в момента – секссимвола Николета Лозанова. В специално отредената й секция всеки посетител може да зададе въпрос към нея и да получи отговор.

Конкурс за красота и сексапил Miss Winner 2010 е другият силен коз на новия мъжки сайт. Той ще стартира в най-скоро време и всеки месец ще стимулира с награди най-амбициозните и привлекателни момичета, избрани чрез гласуване.
Очаквайте и горещи "уинър-партита" със звездите и моделите на сайта в най-добрите български клубове, обещават още от амбициозния портал.

"Целта ни е да превърнем Winner.bg в една от любимите медии на българския мъж, показвайки му какъв е или трябва да бъде животът на победителите. Имаме всички предпоставки за това, начело с екип от съмишленици – журналисти, дизайнери, фотографи, модели", заяви редакторът на сайта Георги Неделчев, бивш шеф на списанията Playboy, Мач магазин и FHM.

"Хубавото е, че стартът ни е летящ. Не започваме от нулата, а стъпваме върху основите на доказана марка в българското уеб-пространство с десетки и дори стотици хиляди посетители дневно. Животът на един мъж обаче не е само спорт. Амбицирани сме много бързо да покажем и другите му приятни страни. Вече няма да е нужно да чакаш цял месец, за да си купиш някое мъжко списание – достатъчно е всеки ден да влизаш в Winner.bg".

Winner Lifestyle е част от младата и бързо прогресираща интернет-компания Net Entertainment Group. Преди да прибави Winner.bg в своето портфолио, тя стана притежател на най-популярния женски сайт BG-mamma.com, както и на портала за кино и трейлъри Dtrailer.com.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
05.03.2010 13:11

А какво четете. Спортал, Добалон... всеки сайт си има пдобна част. Все пак футбола е игра предимно за мъже и най-нормалното е да се пише и за красиви жени...

Pavel_BG
05.03.2010 01:33

Както Cervesa, така и аз не виждам нищо мъжко в този сайт! И за мен си е просто най-обикновен клюкарски сайт и едва ли някога ще вляза да прочета нещо там! Но сигурно, щом се прави, има достатъчно глуповати хора, на които им е интересно да четат глупостите, които се изписват в такива сайтове...

Juventus_tifoz
04.03.2010 22:50

Winner, исках да питам Николета нещо, ама 200 символа не ми стигнаха. Що не ги увеличите, че трябва да я питам 5 пъти *lol*

Cerveza
04.03.2010 21:51

Аз лично, не виждам нищо мъжко в този сайт.
Най-обикновен клюкарски сайт... успех все пак...

Notlike
04.03.2010 21:17

Добре направено. Браво, пичове. Сега остана да се направи сайт за новини и да минем тея тъпспорт, за да докажем, че уинър е най-добрият в бранша *smile*

zerocgti
04.03.2010 20:28

Ако на някой нещо не му излиза (или влиза), да си изчисти кукис и кеш на лисугера.

kobrata_kz
04.03.2010 19:40

ама защо чрез Mozilla firefox не ми излиза копчето за сайта а със Opera например го виждам

Ibrahimovic5
04.03.2010 18:03

Уинър,това е спортен сайт за мен,но иначе е добре измислено *wink*

Foxymj
04.03.2010 17:29

Поздравления за медията имате! *wink*

cikata1
04.03.2010 16:31

съгласен съм с Lollipopp *lol* *thumb_up* *beer* успехи на winner.bg и се така да ни радват ина4е саита си е супер *thumb_up*

paunQ
04.03.2010 15:51

Не е голяма новина, от край време winner.bg се превърна именно в това.