Обратното броене за Франк Рибери започна

15:33
Обратното броене за Франк Рибери започна
Обратното броене за напускането на Байерн Мюнхен на френския полузащитник Франк Рибери вече започна. Ръководството на баварския гранд постави условие на лявото крило да подпише продължение на договора си до края на месец март или в противен случай футболистът ще бъде трансфериран от "Алианц Арена" това лято. Настоящият контракт на Рибери с Байерн изтича през следващата година. 

Според испанския всекидневник "Ел Мундо Депортиво" ръководството на тима на Мюнхен добре знае за интереса на Барселона към Рибери и затова се старае да подпише нов договор с футболиста си. Според изданието Хосеп Гуардиола смята този играч за идеален заместник на Тиери Анри на лявото крило на атаката на Барса, а всеизвестен е фактът, че бившият играч на Арсенал ще напусне "Камп Ноу" през летния трансферен прозорец.

Франк Рибери напълно отговаря на желания профил за играч на каталунците - притежава освен перфектните си качества на ляво крило, гъвкавост и възможност да показва потенциал във всички позиции на атаката. Заради това, Рибери е един от най-обсъжданите футболисти в офисите на "Камп Ноу". Според "Ел Мундо Депортиво" от Барса са готови веднага да предложат 30 милиона евро за играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IvanStefanov_92
10.03.2010 09:34

ще е интересно да е в Барса байерн просто няма да мога да го задържат колкото и да им се иска трябва да се насочат към робен той не е по-слаб .