Най-грубите влизания на седмицата (видео)

15:51
Най-грубите влизания на седмицата (видео)
През изминалия уикенд феновете на футбола в Европа станаха свидетели както на някои много зрелищни двубоя, гарнирани с много красиви голове, така и с някои доста здрави единоборства, които често минаваха границата на нормалността. Представяме ви компилация на най-фрапиращите единоборства през уикенда, като не е изненада, че мнозинството такива ситуации са от долните английски дивизии.

Тук ще видите някои зверски влизания от мачове като Лийдс - Брайтън, опитът за убийство на Горка Пинтадо срещу Роби Савидж от Дарби Каунти, както и червен картон за играч на Уикъмб, който не използва лактите си по най-коректния възможен начин.

Естествено, е обърнато внимание и на мача между Интер и Сампдория, където червените картони  преобладаваха за разлика от головете.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
25.02.2010 17:38

добре еот 6 опита най накрая написаха нещ що годе нормално по добре да не бяхте давали инфо към видеото *lol*

nCuXonaT
25.02.2010 16:53

Естествено, е обърнато внимание и на мача между Интер и Сампдория, където червените картони бяха преобладаваха за разлика от головете.

Колко нескопосан опит за поправка *lol* сега вместо уроци по математика трабват уроци по български език *joking*

arsenov
25.02.2010 16:08

интер-самп са направили някво селско мачле *lol*

Kura_na_qnko
25.02.2010 16:04

На 0 не се дели гадателииии *lol* *thumb_up* *thumb_up* *lol*

Kura_na_qnko
25.02.2010 16:03

Уинър вие сте УНИКАЛНО зле.ОТ Интер-Самп имаше дадени 3-4 фала и повечето бяха на Самп.И другото ,което ме разби буквално беше следното "Естествено, е обърнато внимание и на мача между Интер и Сампдория, където червените картони бяха тройно повече от головете. " 3 черерни картона и 0 гола.И написали 3 пъти повече.абе математици,ако имаше един гол щеше да е три пъти повече *lol* Айде тоя дето е писал статията МАРШ във втори клас *lol*