ЦСКА Москва с 63 сантиметра пред Севиля в сблъсъка на \"Лужники\"

10:19
ЦСКА Москва с 63 сантиметра пред Севиля в сблъсъка на \"Лужники\"
Отборът на ЦСКА Москва приема Севиля в първи мач от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Двубоят на стадион "Лужники" в руската столица ще се играе в сряда от 19:30 часа българско време.

След почти три месеца руският ЦСКА се събужда от зимния си сън, за да мери сили със Севиля в елиминационната фаза на Шампионска лига. "Армейците" от Москва успяха да се класират на второ място в групата си в Шампионска лига, като останаха зад английския шампион Манчестър Юнайтед и изпревариха отборите на Волфсбург и Бешикташ. През дългия си подготвителен период съставът на Леонид Слутски вероятно е загубил голяма част от игровия си ритъм. В полза на ЦСКА срещу Севиля обаче може да се окаже времето. Днес снежната покривка в Москва достигна рекордните за руската столица 63 сантиметра, което едва ли ще даде предимство на испанския тим.

Съставът на Севиля пък загуби шансове в борбата за титлата в Примера дивисион, след като се намира на 4-а позиция в класирането с изоставане от 16 точки от лидера Барселона. В групата си в Шампионска лига обаче отборът се представи отлично и завърши на първо място в компанията на Униреа Урзичени, Рейнджърс и Щутгарт.

Едно от предимствата на дългата пауза за ЦСКА Москва е, че в състава липсват кадрови проблеми. Треньорът Леонид Слутски ще може да разчита на всичките си състезатели, като за мача със Севиля единствено под въпрос е младият нападател Алан Дзагоев, но по всяка вероятност и той ще бъде на линия за двубоя на "Лужники".

Вероятен стартов състав на ЦСКА Москва:
Акинфеев; Одиа, В. Березуцки, Игнашевич, Шенников; Алдонин, Рахимич; Красич, Дзагоев, Мамаев; Несид

Треньорът на Севиля Маноло Хименес обаче има доста въпросителни пред изграждането на състава си. Големите отсъстващи от испанския тим ще бъдат испанският полузащитник Диего Капел и бразилският нападател Луиш Фабиано. Бранителят Серхио Санчес пък продължава да се въздържа от професионален футбол, след като бе сполетян от сърдечни проблеми в началото на зимата. Абдулей Конко също със сигурност няма да играе на "Лужники", а Себастиен Скилачи е под въпрос за срещата.

Вероятен стартов състав на Севиля:
Палоп; Станкевичус, Драгутинович, Ескюде, Наваро; Навас, Ренато, Зокора, Пероти; Негредо, Кануте

Прогноза: В Москва утре се очакват температури от около минус 12 - 14 градуса по Целзий, което в никакъв случай няма да помага на испанския тим. Като добавим и кадровите проблеми в Севиля, везните се накланят към домакинска победа. Предвиждам минимална победа за ЦСКА Москва.

Резултат: 1:0


ЦСКА Москва - Севиля, стадион "Лужники", 19:30 часа

Главен съдия: Феликс Брих (Германия)
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
24.02.2010 16:28

е толкова идиотско заглавие не бях виждал *lol* иначе мача е равен 2:2 *wink*

nane
24.02.2010 11:14

аз лично мисля че севиля няма да може да победи в русия но ще загуби минимално.надявам се да стане добър мач.