Суперновини за Барса преди мача с Щутгарт

19:33
Суперновини за Барса преди мача с Щутгарт
Двама от основните играчи на Барселона успяха да се възстановят по-бързо от предвиденото от своите травми и са включени в групата на каталунците за гостуването на Щутгарт в първи осминафинален мач от Шампионската лига. Европейските клубни шампиони гостуват на стадион "Готлиб Даймлер" във вторник вечер.

Даниел Алвеш беше аут от терените над две седмици с контузия в коляното. Очакваше се бразилецът да е аут от терените поне за още седем дни, но състоянието на Алвеш явно бързо се е подобрило и той е в групата на тима за сблъсъка с "швабите".

Шави Ернандес пък получи травма в мача срещу Атлетико Мадрид миналата седмица и по първоначални информации, той щеше да се възстановява цели двадесет дни. За радост на феновете на "блаугранас" обаче, Шави е възстановен и се очаква дори да започне като титуляр срещу Щутгарт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
21.02.2010 20:46

Не ми се вярва да ги пусне като титуляри особенно ако Ибрата е готов.Пеп едва ли ще направи отново този риск да пусне не напълно възтановени футболисти като титуляри ,защото именно така Алвеш се контузи.А иначе очаквам резултат от сорта на 0-1 1-2 за Барса *smile*

bisir
21.02.2010 19:36

и без тях щяхме да ги бием ама сега ... 0:3 *devil* *thumb_up* *joking* *beer*