Вижте дрийм тима на Манчестър Юнайтед за всички времена

15:15
Вижте дрийм тима на Манчестър Юнайтед за всички времена
Манчестър Юнайтед се превърна в един от най-популярните футболни отбори не само в Англия и Европа, но и в света като цяло. Успехите на "червените дяволи" през последните две десетилетия, както на Острова, така и на европейската сцена, им печелят привърженици непрестанно.

Предлагаме ви дрийм тима на този велик отбор за всички времена, като в него не успяват да попадната футболисти като Райън Гигс, Кристиано Роналдо, Яп Стам, Пол Скоулс и Рой Кийн. Това обаче е свидетелство за изключителните играчи, които са преминали през "Олд Трафорд".


Дрийм тим на Манчестър Юнайтед за всички времена:

\"\"Петер Шмайхел
вратар

Манчестър Юнайтед 1991-1999, 292 мача

Избран е за най-добър вратар в света за 1992 и 1993 година. Най-успешните му години са с екипа Манчестър Юнайтед, с който печели турнира на Шампионската лига през 1999 г. Изиграва ключова роля в представянето на датския национален отбор по футбол при спечелването на европейското първенство по футбол през 1992 г. Може би най-добрият вратар, който е играл във Висшата лига на Англия.

\"\"Гари Невил
десен бек
Манчестър Юнайтед, 1992-до момента, 376 мача, 5 гола

Настоящ капитан  на "червените дяволи". Гари Невил е един от най-хитрите и постоянни защитници в света, Той изгражда впечатляващо партньорство на десния фланг с Дейвид Бекъм. След напускането на крилото обаче Невил продължава да се представя добре в състава на сър Алекс Фъргюсън. Печелил е абсолютно всичко с Манчестър Юнайтед.

\"\"Денис Ъруин
ляв бек
Манчестър Юнайтед, 1990-2002, 368 мача, 22 гола

Привлечен от сър Алекс Фъргюсън за скромната сума от 650 хиляди паунда, Ъриун се оказва безценен  за Манчестър Юнайтед. Той е много повече от флангови защитник. Умее добре да изнася топката, изпълнява страхотно пряк свободни удари и всякакви статични положения и притежава завидна бързина. С пълно право заема място сред най-добрите играчи на Ман Юнайтед.

\"\"Мартин Бъчъм

централен защитник
Манчестър Юнайтед, 1972-83, 456 мача, 4 гола

Бакъм се нарежда пред защитници като Рио Фърдинанд и Яп Стам. Той се присъединява от Абърдийн към Ман Юнайтед за 120000 паунда и се превръща в лидера на тима. В последствие става капитан на "червените дяволи" и носи лентата цели шест години. Помага на Юнайтед да спечели ФА Къп през 1977 година, когато на финала с 2:1 е победен не кой да е, а хегемона по това време в Англия Ливърпул.

\"\"Дънкан Едуардс
централен защитник
Манчестър Юнайтед, 1953-58, 151 мача, 20 гола

Дънкан Едуардс загива на 21 години при ужасната самолетна катастрофа, в която умира част от отбора на Юнайтед известен като Бебетата на Бъзби. Той умира в болница на 21 февруари, петнайсет дни след катастрофата. "Ако това снажно момче беше живо, Манчестър Юнайтед щеше да стане европейски шампион още през 1958 г. А същата година и Англия щеше да стане световен шампион. По-добър футболист от него не съм виждал и мисля, че няма да видя. Ако трябваше да играя цял живот само с един човек, това щеше да бъде той..." Това са думи на сър Боби Чарлтън.

\"\"Брайън Робсън
халф
Манчестър Юнайтед, 1981-1994, 345 мача, 74 гола

Един от най-добрите дефанзивни полузащитници играли в Манчестър Юнайтед. Наред с играта си в отбрана, Брайън Робсън притежава и страхотни качества като реализатор и вкарва впечатляващите 74 гола за "червените дяволи". Основен играч и в националния отбор на Англия. Смятан е от мнозина за най-добрия английски полузащитник в модерната ера на футбола.

\"\"Боби Чарлтън
халф
Манчестър Юнайтед, 1954-1973, 606 мача, 199 гола

Боби Чарлтън е маже би най-добрият атакуващ полузащитник на своето време. Световен шампион с Англия от 1966 година, носител на "Златната топка" през същата година. Един от малцината оцелели футболисти на Манчестър Юнайтед при самолетната катастрофа на летището в Мюнхен през 1958 г. През дългогодишната си кариера в Манчестър Юнайтед той отбеляза почти 200 гола и се превръща в истинска легенда на \'Олд Трафорд".

\"\"Джордж Бест
Ляво крило
Манчестър Юнайтед, 1963-1974, 361 мача, 138 гола

Северноирландецът печели титлата в Англия с Ман Юнайтед през 1965 и 1967, както и КЕШ през 1968. Носител на "Златна топка" за същата година. Още докато играе професионален футбол има проблеми с алкохола и това е една от причините за оттеглянето му от футбола на ранна възраст. Притежава неповторими грация, баланс и умения за преодоляване на съперниците. Заради изумителния си талант и порочния начин на живот се превръща в първата истинска футболна знаменитост в света. Ентусиазмът му при алкохола и жените обаче съперници с този на терена и той не успява да довърши кариерата си.

\"\"Дейвид Бекъм
Дясно крило
Манчестър Юнайтед, 1993-2003, 361 мача, 62 гола

И Кристиано Роналдо би могъл да заеме тази позиция, но класата на Бекъм като, че ли е с една идея по-висока. Незабравими ще останат изявите му с Манчестър Юнайтед, които го превърнаха в легенда на "Олд Трафорд" и най-известния футболист в света. Изключителните му пасове и изпълнения от пряк свободен удар се превръщат в негова запазена марка, а от тях подаванията му най-много се възползват нападателната двойка Дуайт Йорк и Анди Коул. Най-запомнящ се от всички успехи на Бекъм с "червените дяволи" е финалът в Барселона срещу Байерн Мюнхен през 1999 година. След 90 мин игра баварците водят с 1:0, а "червените дяволи" не приличат на себе си. С два гола в продълженията обаче Юнайтед печели в един от най-великите финали за всички времена. И двата гола идват след центрирания от корнер на Бекъм.

\"\"Ерик Кантона
Нападател
Манчестър Юнайтед, 1992-1997, 144 мача, 64 гола

Един от най-обаятелните футболисти играли на "Олд Трафорд". Френският нападател не е по-резултатен от Уейн Рууни и Ван Нистелрой, но той е сякаш по-важен за Юнайтед. След неговото привличане започва ерата на "червените дяволи" в английския футбол, като катализатор за започването й се счита именно Ерик Кантона. Невероятно красивите му голове, както и необуздания нрав го превръщат за феновете на Юнайтед в просто - Крал Ерик.

\"\"Денис Лоу
Нападател
Манчестър Юнайтед, 1962-1973, 309 мача, 171 гола

Носител е на "Златната топка" през 1964 година. На "Олд Трафорд" прекарва 11 години от състезателната си кариера, като отбелязва редица важни голове в мачовете на тима. Феновете го наричат Краля и Лоумен. Носител на КЕШ през 1968. Шампион на страната през 1965 и 1967. Печели Купата на ФА през 1963. Притежава поразителни рефлекси и бързина. Заедно с Кени Далглиш е най-резултатният футболист в националния отбор на Шотландия.

Виж още:

Дрийм тим на Ливърпул за всички времена

Дрийм тим на Милан за всички времена

Дрийм тим на Реал Мадрид за всички времена

Очаквайте дрийм тим на Барселона за всички времена!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kiwi
09.07.2012 18:13

Ако Шмайхел не беше тук,щеше да е подигравка.

Turek
19.02.2010 20:36

Podolski извинявай не съм прочел всички коментари *smile*

Turek
19.02.2010 20:26


Podolski за твое сведение Марадона е играл в Барселона

Lucas_Podolski
19.02.2010 10:57

"Роналдо кога е играл за Барселона играеше за балетистите а не за Барса кви ги дрънкаш сигорно и Марадона в барса е играл нали хахахха"
Леле, аз ако го напиша това, после ще ме е срам да пиша в който и да е форум. Лъха простотия! Само прочети това и спри да и обясняваш, от съжаление, да не се изага повече. И нагла, обижда а не вижда колко е невежа горката!

Lucas_Podolski
19.02.2010 10:51

Боже, пичове, не падаъте на ниво да спорите с жена за футбол. То е ясно, че те нямат и понятие. Ето тая даже не си е направила труда да отвори Гугъла и блещи глупости наизуст и после има самочувствие на сериозен събеседник за дискусия. Мн ясно, че никой няма да и уважава мнението

TigerJK
19.02.2010 09:21

ама добре де ти сега разбираш ли, че Роналдо (Луиш Назарио де'Лима - Феномена) преди да си го гледала в Реал Мадрид е играл и в други отбори като например Internazionale(Inter) Milano и Barcelona, както и в бразилското първенство *smile*

Wr10_ManUtd1
19.02.2010 03:47

Извинявай но много твърдиш , че си умна и класи над мен , еми докажи го , само за майки и педераси говориш и веднъж , само правиш грешки , говориш глупости. Ако мислиш ,че това са чертите на един умен човек си на грешния път , засега съм си направил извода че си много проста селянка и говоря сериозно не на базик или ебавка. *sad*

rooneyfenka
19.02.2010 03:38

и престани да спамиш с по 3 коментара ало грамотника изразявай се в 1 коментар нали си много 'умен' като пес да сере грозофил такъв *lol*

Wr10_ManUtd1
19.02.2010 03:07

Първо , ти знаеш ли какво е неграмотен , еми ти си такава(Рууни и Юнейтед се пишат с главни букви) . Второ аз съм 100 пъти по голям фен на Юнайтед и поне не сам от вчера , допреди една седмица ги плуеше а сега си голямата фенка , хаха. Проста селянка от Костинброт , тръгнала да ми говори майка ми че е била проститутка, еми виж се сама себе си и виж че ти по скоро и за такава , но това като пораснеш , сега лягай че утре си на яслата. *wink*

Wr10_ManUtd1
19.02.2010 02:49

TigerJK - и тя не знае на кой е фен , уж за Сити и само плуеше Юнайтед а сега нали започнаха да бият и им стана фенка , наскоро и Арсенал влезна в листа на горките отбори които имат такива фенове. *joking*

rooneyfenka
19.02.2010 01:55

тоя пък под мен кви ги блещи Роналдо кога е играл за Барселона *lol* играеше за балетистите а не за Барса кви ги дрънкаш сигорно и Марадона в барса е играл нали хахаххаа *lol*

TigerJK
19.02.2010 00:47

Бербатов е най-големия! *wink* За дрийм тим на Барселона доста ще се поизпотите да отделите само 11 играча от всички велики, които са играли.. само като се замисля за нападение.. освен сегашните, които спечелиха квото можаха за 1 година.. Роналдиньо, Роналдо(Феномена), Ривалдо, Фиго, Ромарио, и целия дрийм тим от ерата на Стоичков, да не забравяме Марадона и още много много други.. не знам как ще ги "изберете", но 100% ще ощетите много достойни играчи *smile* П.С. rooneyfenka много ме радват коментарите ти *thumb_up*

Futbulfen
18.02.2010 23:12

ХахаХ има доста пропуски според мен,а най-фрапиращия е липсата на Кристиано Роналдо!

Lollipopp
18.02.2010 22:55

а от мен следното - око за две , зъб за чене *thinking* стана ми безинтерестно вече да те гавра *sick*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 22:02

Lollipopp , мен пък много ме дразнят , толкова са тъпи че и да им набиеш истината в очите пак ще излъжаш или ще започнат да се оправдават ,а най-лошото е че са до такава степен тъпи че даже си вярват и само говорят вие не сте ми на нивото ,еми много ясно че не сме , ние сме ти толкова над нивото че ти не можеш да си го представиш.

Lollipopp
18.02.2010 20:45

rooneyfenka - то само с гледане не става *lol* Господи , Господи ... защо го мъчиш така това момиче *thumb_up*

rooneyfenka
18.02.2010 20:28

аз не виждам къде ги видя 3 отбора аз съм си само за сити и ю найтед за никой друг просто като играе английски отбор инъ4е съм за него но съм фенка само на 2 и 2-ро тебе кво те бърка от кога гледам футбол всеки е почнал от някога важното е че гледам

Lollipopp
18.02.2010 20:23

rooneyfenka - аз на такива като теб съм се и нагледал и наслушал *lol* как няма да се "заяждам" като: 1-во гледаш футбол от сигурно няма и година *erm* , 2-ро говориш че "живееш" на Острова и си много на "ТИ" с нещата там , а не знаеш елементарни неща , 3-то не става ясно как си фенка на 3 отбора които са съперници и как забога говорите Кристиано да е в отбора като той дойде игра 4-5 сезона и изчезна , докато повече играчи са започнали и завършили кариерата си в този отбор , каква е логиката да се бъхтиш 10 години и да даваш всичко за един отбор и след теб да дойде някакъв който ще направи 2 силни сезона и ще обезсмисли труда ти *thumb_up* поумнейте и разсъждавайте преди да говорите *thumb_down*

rooneyfenka
18.02.2010 20:04

Lollipopp а теб ще те заплашвам колкото искам като се заяждаш кретен сега аз коментирам темата ти коментираш мен после що съм се заяждала *wink*

rooneyfenka
18.02.2010 20:03

Wr10_ManUtd1 кога съм ти пращала лс бе загубеняк ахха пращала съм ти виж се какъв си злетак момиче не си видял преж живота си и не си никакъв фен на юнайтед мечтател *wink* *thumb_down*

Lollipopp
18.02.2010 19:55

krasenco - може и да си прав *thumb_up* повечето нямат 18-20 години , тръгнали да говорат че играчи които са играли преди 15-20 години че няма ли място в отбора *erm*

krasenco
18.02.2010 19:51

Абе защо ми се струва,че тука повечето не са гледали мачове на Бекъм в най-добрите му години?

Cris_7
18.02.2010 19:44

Омг.. Как може вместо Роналдо да е тоя манекен Бекъм *thumb_down* А и за играчи като Гигс трябва да има място

onzzy
18.02.2010 19:36

Хубав отбор ,ама феновете на МЮ не избраха ли за най-добър на 20век Гигс(пред Кантона и Бест).Или се бъркам

krasenco
18.02.2010 19:14

Еми просто тука са 11.Няма как да се сложат всички.Така,че каквото и да спорим,всеки си е дал своето в определен период от време.Затова тези класации не могат никога да се смятат за точни.А относно коментара на darkspeed мога да го попитам,как ще се сложи Гигс на мястото,на Бекъм,като играят на различни постове?

MANUTDVanky89
18.02.2010 19:14

RooneyFenka виж сега в отбора са попаднали повече играчи от школата за това роналдо го няма а Гигс го няма понеже там играе Джордж Бест който е може би най-великия ни играч Рууни неиграе понеже пък на неговия пост играе Кантона и Денис Лоу иначе мисля че можеха да сложат някъде или Кийн и Сколс но иначе просто тука са показва че в ЮНАЙТЕД са минали толкова велики играчи че може да се направят не 1 а цели 3 Дрийм тийма *wink* *beer* *party*

rooneyfenka
18.02.2010 19:03

е не съм казала че Бекам не е за тоя отбор естесвено че е но мисля че Роналдо и Рууни сущо трябваше да ги има за мен лично тази класация не е точна няма ги също и Раян Гигс както и Рио Фърдинанд ето 4 от най големите звезди които ги няма тук затова аз не съм съгласна с класацията инъче радвам се че поне Бекам и Чаралатън са сложели инъче напълно щях да се откажа от тоя сайт

darkspeed
18.02.2010 19:02

За мен Гигс трябва да е на мястото на Бекъм. Други забележки сякаш нямам *smile* ..

Cristian0
18.02.2010 18:57

да Роналдо е много добър,бърз,техничен играч,може да преодолее всеки един защитник и да мине зад гърба му, може да вкарва страхотни голове и да копира Жуниньо по изпълнението на преки свободни удари, но лично за мене Уейн Руни е може би по-полезен на Юнайтед отколкото Кристиано, Руни наскоро си изравни вкараните голове за Юнайтед с тези на Кристиано, но е изиграл значително по-малко мачове от него само затова Руни мисля,че е по-ценен и по-полезен играч за Юнайтед от Кристиано Роналдо, а и съра няма да го пусне в Барса за каквато и да било сума защото ясно се вижда,че като го няма вече Кристиано, Руни е главната фигура под светлината на прожекторите и САФ няма да се лиши и от втория си най-добър играч в последните години *stop* Даже не би се съгласил и на размяна с Барса Руни-Меси, защото футбола в Англия е много по-различен от този в Испания и не е сигурно кой от двамата ще се приспособи по-добре и по-бързо към съответното първенство

krasenco
18.02.2010 18:54

rooneyfenka,,Роналдо ще бъде винаги един от най големите играчи на Юнайтед,,.Да така е!Но Бекъм няма ли да бъде?Май сте забравили,как играеше в Юнайтед.В годината,когато Манчестър Юнайтед спечелиха Шампионската лига с него,той имаше 70 процента заслуга за това. *wink*

LFC_Princess
18.02.2010 18:47

Всички тея тука да се учат от Стиви и Торрес какви са тези мангалчестър *lol* *thumb_down*

rooneyfenka
18.02.2010 18:45

Да ама Роналдо игра много добре бяха 2 години щото нямаше как да откажат тея 100 милиона което си беше космическа сума сега освен това Роналдо каза че обича Юнайтед и иска да се върне някога отново а това че не е играл сърцато не е вярно не в 1 и 2 мача ни измъкна вярно е че е малко по лакум но пук засметка на това видяхме много красиви неща от него който и квото да каже Роналдо ще бъде винаги един от най големите играчи на Юнайтед *beer*

PAFICH
18.02.2010 18:40

Вкарали са ми тука Гари Невил и Дейвид Бекъм и не са Райън Гигс в такув случай моо да напалвате pFFF и тия кадето не са съгласни с мене - влобще не ми говорете :X

Cristian0
18.02.2010 18:40

Аз съм фен на Юнайтед и не съм плюл Роналдо,вярно е че станех негов фен защото играеше за Юнайтед,а Реал ги мразя като отбор,сега Роналдо е в Реал,Реал продължавам да ги мразя,а Роналдо продалжавам да го харесвам като стил на игра, техника, финтове, и преки свободни удари....и се убедих сам,че да си фен на отбор и на играч няма нищо общо!!!

krasenco
18.02.2010 18:36

Аз уважавам Роналдо!Последните две години даде много на отбора,особено първата,но според мен Бекъм е по-заслужил.Той също носеше отбора Юнайтед,а и беше истински лидер.За мене Бекъм е най-доброто дясно крило в последните 15 години.Втори е Роналдо.

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 18:35

19rooneyfenka , той не игра сърцате и игра добре само 2 сезона а Бекъм и Гигс са си дали сърцето на Манчестър и са показали в Пъти повече.Ето за това го няма в дрийм тима. *wink*

rooneyfenka
18.02.2010 18:29

и само искам да допълня че всички фенове на юнайтед които псуват Роналдо са псевдофенове за мен защото до миналия сезон ви беше любимия играч ако Рууни иде това лято в Барселона за което се надявам че няма да стане ще почнете и него да храните такива фенове аз не признавам *thumb_down*

rooneyfenka
18.02.2010 18:27

Кристиано Роналдо вкра 42 гола за 1 сезон спечели златната топка вкара още 40 през миналия носеше юнайтед на гърба си заедно с Рууни сега Руни го прави сам и затова има лек спад в състава и накрая стана най скъпия играч в света с парите които бяха платени за него и продължава да играе изомително макар и вече в Реал ето защо трябва да го има в дрийм тима на Юнайтед *beer*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 18:23

bayernmunchen2 , пгледни в огледалото и ще видиш най-голямата. *joking*

krasenco
18.02.2010 18:16

Wr10_ManUtd1 тя просто има голямо сърце!Обича всички *joking*

Fabregas_boy
18.02.2010 18:05

Артилерист съм,но несъмнено Манчестър са голям отбор с велики играчи *thumb_up* А ще е хубаво на всеки по-голям отбор да се направи дрийм тийм,интересно е,поздравления за авторите *thumb_up*

Gheorghe_Hagi
18.02.2010 17:53

Какво ме интересува за тия селяни?! Ай бъркайте си отзад всички!!!

Lollipopp
18.02.2010 17:50

Cristian0 - добре бе твое виждане , поне кажи защо го виждаш така *wonder* сигурно защото си станал фен на Кристиано когато заигра в Юнайтед *sick*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 17:47

Cristian0 , абе какъв Роналдо бе , той само се лакомеше и игра 2 години като хората и това беше ,да не говорим колко му се видя таланта на финала , къдет трябваше да има борба между двама водачи : Рон и Меси , Меси изведе Барса и с не индивидуална игра те ни биха докато Роналдо правеше някъкви смешни опити и се излагаше само с лакомия.

marca7aaa
18.02.2010 17:45

До някъде съм съгласен, ама да изпуснеш играч като Гигс ... незнам, смешно е *wink*

Cristian0
18.02.2010 17:41

Чесно да ви кажа и аз съм по-съгласен с дрийм тима предложен от unitedcitygirl отколкото с този в статията...нищо лично това си е мое виждане,като според мен и Рой Кийн има място в този отбор!

pacho_vr
18.02.2010 17:25

А на Ювентус ???? отборът с най-много титли в Италия

Lollipopp
18.02.2010 17:19

одеве зададох въпрос - защо Кристиано трябва да на мястото на Бекъм и още не съм получил отговор от хората които твърдят че трябва да е в този дрийм тийм *wonder* а пък да не говорим какво място има в този отбор Видич и от кога в отбор играят по 5 човека на една позиция по едно и също време *erm* unitedcitygirl - патко заспала *joking* поне като "твърдиш" че си "фенка" да се беше научила и да изписваш имената на играчите без да има по 10 грешки в име с 5 букви *sick*

krasenco
18.02.2010 17:14

Относно Бекъм,няма как да не е тук.Той просто се превърна в легенда на Олд Трафорд.Това ще го разберете още следващия мач срещу Милан.Сигурен съм,че посрещането му ще е уникално.Дали Роналдо така ще го посрещнат?Едва ли!

peshotar
18.02.2010 17:10

Споделям мнението,че Роналдо трябваше да е тук *thumb_up*

anrito11
18.02.2010 17:09

Но браво на Администраторите за старанието *thumb_up*
*thumb_up*

krasenco
18.02.2010 17:08

И аз съм гледал само Кантона ,Шмайхел ,Невил ,Ъруин, Бекъм.

anrito11
18.02.2010 17:07

Мисля че на мястото на Дейвид Бекъм трябва да е Раян Гигс ..

unitedcitygirl
18.02.2010 17:03

абе идиоти какви фенове сте на Юнайтед бе ся ги е ядд че Роналдо напусна и веднага маникен а до миналата година не беше така сега аз ще ви кака дрийм тима ето го и него
вратарш.Шмайхел. Защитници - Гари Невил , Рио Фърдинанд , Видич, Денис Ъруин. Халвофе. Боби Чарлатан , Дейвид Бекам , Кристиано Роналдо ,Браян Робсън и Нападатели - Кантона и Рууни
ето ви дрийм състава на юнайтед 'разбирачи'

Lollipopp
18.02.2010 16:59

krasenco - ти повдигна една много интерестна тема *wink* как така почнахте да давате мнение хора които сигурно нямате и 18 години за играчи които са играли преди вие да научите в коя пососа се върти земята *erm* аз лично от тези играчи помня Бекъм , Кантона , Невил и Шмайхел , докато за другите просто съм гледал репортажи *smile*

krasenco
18.02.2010 16:55

Стига с тоз Роналдо бе!В Манчестър не се играе от 5 години футбол.За мен класацията е добре.За повечето не мога да взема отношение,защото не съм ги гледал,но за Шмайхел и Кантона мога да кажа,че винаги ще ги помня.Просто брилянтни футболисти! *thumb_up*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:44

Ех поне се махна това заблудено момиче. *thumb_up* *beer*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:38

Lollipopp , защото видния експерт който е дългогодишен фен на Юнайтед така каза. *lol* *lol*

Lollipopp
18.02.2010 16:36

unitedcitygirl - и ми обесни защо Кристиано е нещо повече от Бекъм *erm*

dthcs
18.02.2010 16:33

На мястото на Брайън Робсън задължително трябва да е Гигс *stop* А този починал вече играч Дънкан Едуардс и то на 21 години само трябва да е бил страшилище за нападатели те, за да е легенда от такава възраст *sad*

Lollipopp
18.02.2010 16:33

unitedcitygirl - виден експерт интересуващ се от футбол (най-вече от 1-2 седмици)казва че тима не е правилен и аз съм напълно склонен да й вярвам *lol* ти разбираш от футбол колкото коренните жители на Австралия от зимни спортове *lol* футбола не е само прическа , обезкосмено тяло и лице без пъпчици *joking* като искаш само красавци в един отбор ходи гледай FTV *thumb_down*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:33

citygirl написа:така ти се пада мръсна гад такава вчера бихте по късмет само манчестър сити тези юнайтед немога да ги гледам.

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:31

unitedcitygirl , Първо : Роналдо не е за дрийм тима на отбора и Рууни още не , все пак Рууни е водачът от този сезон. Второ : ти изобщо не си истинска фенка на този отбор така че марш от туки отивай да пишеш в на Сити статийте , но ти не си фен при положение ,че ги плуеше допреди 1 седмица.

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:12

Според мен който не е вклячил Гигс е малоумен.

AiVaRlL
18.02.2010 15:59

Лично мое мнение че трябва Гигс да присъства се пак е играл само и единствено за Манчестер и е правил Страхотни мачове

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 15:50

Шмайхел е най-добрия вратар за всички времена. *party*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 15:48

Cristian0 , Роналдо няма място в този отбор а Рууни е още млад но след 5-6 години със сигурност ще е там.

Cristian0
18.02.2010 15:44

Мисля,че Кристиано Роналдо и Уейн Руни също имат място в дрийм тима,както и Рой Кийн!

brickbat
18.02.2010 15:19

на местото на Бекъм трябва да е Гигс това си е чиста подигравка *thumb_down* *sick*