Червеният картон на Пике - лудост или случайност? (видео)

12:43
Червеният картон на Пике - лудост или случайност? (видео)
В събота вечер Барселона за пореден път доказваше на света, че не само играе правилен и зрелищен футбол, но и че до момента е невъзможно да бъде победен. Каталунците резонно си водеха с 1:0 като домакини на Хетафе след гол-шедьовър на Лионел Меси.

Тогава в средата на първото полувреме бившият защитник на Манчестър Юнайтед Жерард Пике направи нещо, което все още е трудно да се обясни. Защитникът буквално се опита да откъсне коляното на противник при едно единоборство. За тази си постъпка той логично получи червен картон.

Това не попречи на Барса да спечели, макар и малко по-трудно. Важното в случая е защо се стигна до този картон на Пике. Играчът жестикулираше към съдията и сякаш се опитваше да го убеди, че не е искал нарочно да удари играча на Хетафе.

А вие как мислите, какво е червеният картон на Пике? Момент на лудост или просто нещастно стечение на обстоятелствата?


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
10.02.2010 13:46

Ясно е ,че него направи нарочно момента бе много напрегнат а той изпусна топката и после с метна с бутоните напред като и и си изпусна и нервите.Чист червен картон *sad*

arsenov
10.02.2010 13:39

и тоя кво ходи и се обесняв чист червен картон много селска проява!

ATSATA
10.02.2010 12:56

Грешката си е негова поведе си дълга топката..С бутоните напред удар високо във краката на противника 100% червен карон за мен,въпреки че съм за Барса..