Бензема: Пет точки не са нищо

17:33
Бензема: Пет точки не са нищо
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че петте точки преднина на Барселона във временното класиране на Примера дивисион не значат нищо и "белия балет" все още има много големи шансове за титлата.

"Естествено, че сме с големи шансове. Какво са пет точки през февруари? Абсолютно нищо", коментира френският стрелец пред мадридското издание "Марка".

Както е известно, Барселона няма загуба в първенството до момента, като момчетата на Гуардиола са допуснали само 10 гола в 20 мача. Въпреки тази стряскаща статистика обаче, в лагера на Реал все още са оптимисти.

"Треньорът ми каза, че ако продължавам да играя добре, ще си остана в титулярния състав. С Гонзало Игуаин никога не сме били в лоши отношения, а даже напротив, често се шегуваме помежду си и когато играем заедно, се разбираме много добре", отговори Бензема на въпрос, свързан с отношенията между него и колегата му в атака Игуаин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

troublesome86
06.02.2010 21:16

5 точки са си 5 точки,но ако Меси се контузи Барса ще се хванат за палците..Да не забравяме че на Бернабеу Реал ще ги накажат заради миналата година,така че аз ги смятам 2 точки разлика

soni_14
06.02.2010 17:48

наистина не са нищо ако Барса се отпуснат *smile*