В Сити носят фланелки в подкрепа на Уейн Бридж

14:00
В Сити носят фланелки в подкрепа на Уейн Бридж
Някои от футболистите на Манчестър Сити решиха публично да подкрепят своя съотборник Уейн Бридж, който наскоро разбра, че бившата му изгора му е изневерявала с Джон Тери от Челси.

Карлос Тевес, Найджъл Де Йонг и Стивън Айрлънд загряваха преди вчерашния мач с Портсмут, носейки фланелки, на които пишеше "Тийм Бридж".

Други от съотборниците на левия бек обаче не носиха подобни тениски. Гарет Бари и Шон Райт-Филипс бяха от играчите, които не облякоха фланелки в подкрепа на Бридж. Медиите на Острова предположиха, че Бари и Филипс се притесняват от реакцията на Джон Тери, с когото ще са част от националния отбор на Англия на Мондиал 2010 година.

"Тези тениски бяха направени, за да покажем колко много държим на Уейн. Той е фантастична личност и много, много добър човек. Играчите ни отново доказаха, че са сплотен колектив", коментира мениджърът на "гражданите" Роберто Манчини по случая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tan14ka
02.02.2010 15:46

Поредните глупости. Тия журналисти вече се чудят как да си изкарат хляба.
Родители му бяха обвинени в кражба, после го обвиниха в подкупи, 89403 изневяри. И сега черешката на тортата, че тая Ванеса била правила аборт :> Доста се комплексират, че е добър играч. *smile*
Пък няй-голямата глупост - щели да го извадят от националния?! Не виждам какво има общо личния му живот с играта на терена?

frank12355
02.02.2010 00:33

не виждам нищо общо между бридж и скандала,след като е бивша негова приятелка,във какво го подкрепят след като той няма нищо общо със момичето,това са само спекулации на пресата която ще го обвини за всички грехове на света

Owenited4ever
01.02.2010 14:12

Аз съм за Тери , на терена трябва да не позволяваш на подобни неща да ти действат. На много хора им се налага да работят с хора който ненавиждат , но го правят нали , а не мрънкат като жени както Бридж. Това напускане на националния за мен е непрофесионално държание. Това е държавата която го е родила и трябва да и е верен до гроб ,а не да се оплаква като малко момиченце , живота не е лек нито е приказка.

DangerZone
01.02.2010 14:08

Супер.Тоя Тери е мног добър защитник ама извън терена е боклук! *thumb_up*