Петлите вгорчиха юбилея на Бекъм

07:11
Петлите вгорчиха юбилея на Бекъм
Приятелският мач между Франция и Англия бе мач номер 100 за вече бившия капитан на тима, Дейвид Бекъм. Бившият играч на Манчестър и Реал започна като титуляр с националната фланелка, но като цяло и той не спомогна особено за играта на "лъвовете".

Своят първи мач с капитанската лента изигра защитника на "червените дяволи", Рио Фърдинанд, но и това не донесе късмет за англичаните.

Мачът премина като цяло под диктовката на "петлите" , които имаха няколко шанса за гол, един от които бе използван изцяло. В 32-та минута, нападателя на Челси, Анелка нахлу в пеналтерията, където бе посрещнах и в последствие фаулиран от английския страж Дейвид Джеймс и Рибери реализира за 1:0. Този гол се оказа и единствен до края на мача, като заслуга за запазването на резултата имат най-вече френските футболисти, проявили твърде много инертност пред гола.

През втората част картината не се промени като цяло, а направените смени от страна на на Капело не доведоха до промяна в стила на игра на гостите. Те продължиха със своята мудност и апатия и логично загубиха на "парк Де Пренс"

Съставите, които използваха двата треньора бяха следните:

ФРАНЦИЯ: Купе, Абидал, Галас, Клерк, Тюрам, Макелеле, Тулалан, Малуда, Трезеге (64 - Гову), Рибери, Анелка (80 - Сисе)

АНГЛИЯ: Джеймс, Браун (63 - Джонсън), Фърдинанд, Тери (46 - Лескът), А. Коул, Бекъм (63 - Бентли), Харгрийвс, Бари, Джо Коул (46 - Даунинг), Джерард (46 - Оуен), Рууни (46 - Крауч)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

halbata
04.04.2008 07:32

Може и така да е, но Бекс си е футболист от голяма величина. Той е от големия отбор на Ман. Юн.