3019 деца искат стипендия \"Бербатов\"

10:37
3019 деца искат стипендия \"Бербатов\"
На уникална популярност се радва втората атака на Димитър Бербатов и неговата фондация, свързана със стимулиране на българските деца. Издание на проекта "Награди за успелите деца на България" за 2009 година на фондация "Димитър Бербатов" събра цели 3019 номинации. През месец февруари те ще се оценяват от специално жури, съобщава "24 часа".

"Радостно е, че толкова много деца работят ежедневно над заложбите си и имат куража да участват в състезания. Някои от тях го правят със завидно постоянство и с впечатляващ успех! Сигурен съм, че и тази година ще бъдем затруднени да изберем победителите. Но за нас всяко дете с одобрена номинация е вече победител", сподели учредителят на едноименната фондация, звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

До момента са одобрени общо около 570 номинации. Все още не е приключило второ ниво на преглеждане на всички постъпили. "През последните две седмици на декември подаването на номинации бе много засилено", обобщи Димитрина Ходжева, изпълнителен директор на фондацията.

След приключването на обработката на номинациите ще се съобщи точният брой на валидните - тези с постижения, за които има издаден официален документ.

Точно преди година Бербатов награди лично 10 наши деца, успели в областите "Спорт", "Наука" и изкуства.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orlio_wins
27.01.2010 11:24

Само така Митко,радваме се,че помагаш на децата,защото очевидно на никой друг не му се дават пари освен за него си в наща държава.