Шок за Депортиво след зверско счупване на глезен (видео)

12:47
Шок за Депортиво след зверско счупване на глезен (видео)
Отборът на Депортиво Ла Коруня ще бъде лишен от услугите на левия си бранител Филипе Луис за период от около 6 месеца, след като играчът претърпя зловещо счупване на глезена.

Контузия на бразилеца дойде при победата си с 3:1 над Атлетик Билбао на стадион "Риасор". Левият бек счупи десния си глезен, докато отбелязваше гола за 1:0 в 49-а минута на мача. Падналият на земята бразилец придържаше с ръка глезена си, счупен при сблъсъка с вратаря Горка Ираисос Морено. При тази гледка треньорът на Депортиво Лотина се хвана за главата, а на пресконференцията след мача едва сдържа сълзите си. "Филипе ми е като син, той не заслужаваше това, не го заслужаваше", заяви Лотина.

"Не можете да си представите в какъв шок са всички в съблекалнята. Това е най-тежкият удар, който ми нанесе футболът в последните години. Много сме зле, честно ви казвам", завърши наставникът.

Филипе Луис бе опериран спешно в нощта на събота срещу неделя. Лекарите прогнозират между 4 и 6 месеца срок за възстановяване на защитника.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари