Десет забавни неща, които да очакваме от дербито на Милано

17:51
Десет забавни неща, които да очакваме от дербито на Милано
В неделя вечер предстои дербито на Милано между Интер и Милан. Сблъсъкът се явява директен двубой за Скудетото, като при победа на "росонерите", разликата между съперниците ще стане много малка и по този начин битката за титлата ще се засили още повече.

Представяме ви десет неща, които да очакваме от предстоящото дерби. Естествено, обърнете внимание, че тук е погледнато от забавната страна на футбола и целта на материала е да ви разведри преди напрегнатото дерби, което ви очаква!


► 10. Жозе Моуриньо е бесен преди двубоя, обяснява как има ужасни проблеми в халфовата линия, оплаква се, че италианската футболна централа толерира Милан. След края на срещата "Специалния" сърдит си тръгва от стадиона и в знак на протест отказва да говори пред медиите.

9. За първи път в кариерата си Марио Балотели не е псуван от противниковите фенове, а напротив - тифозите на Милан го аплодират от първия до последния съдийски сигнал, защото тъмнокожият нападател преди време призна, че от малък е привърженик на "росонерите".

8. Слухове преди мача твърдят, че Масимо Морати е платил на рефера на мача Тунис - Камерун да не вади червен картон на вратаря на тунизийците за игра с ръка извън наказателното поле, след шут на Самуел Ето\'о. Морати се надявал страшно много Камерун да отпадне и Ето\'о да се върне навреме за дербито.

7. "Скай спортс Англия" буквално "забравя", че ще има мач между Милан и Интер в неделя вечерта и вместо това предава боксов мач.

6. В първите минути на двубоя гола блондинка с гумени ръкавици нахлува на терена и хваща Бекъм за слабините. Преди полицията да я изведе тя изпищява отчаяна: "Малък му е!" "Не е малък!", извиква обиденият Марко Бориело, който допълва: "Просто в момента е -12 градуса!"

5. Матю Фламини вкарва победен гол с ръка за Милан и след мача признава, че го е направил, за да може отново да стане национал на Франция. Потърсен за коментар по случая Раймон Доменек заявява: "Никой французин, играещ в Серия А, няма право да е национал!"

4.След гола на Фламини камерите на телевизиите улавят Марчело Липи да скача като малко дете от радост в официалната ложа на стадиона. Ден по-късно Моуриньо казва, че това, което е направил селекционера на Италия, е непочтително, тъй като се очаква от Липи да бъде неутрален. Бившият наставник на Ювентус отвръща на Моуриньо, че няма как да бъде неутрален, когато говорим за Интер, тъй като той не ги счита за италиански отбор. Специалистът допълва, че  Уест Хям в момента е по-италиански отбор от "нерадзурите".

3. Въпреки загубата на Интер, Диего Милито е определен за играч на мача и получава чек от 50 хиляди евро. Нападателят обещава да дари сумата във фонда на Диего Марадона за погасяването на данъците на наставника на Аржентина. Милито разкрива, че с тази си постъпка се надява да спечели място в отбора на "гаучосите" за Световното. Дон Диего е поласкан от жеста и учтиво моли нападателя да спечели наградата играч на мача още 700 пъти и да дари парите във фонда, за да може напълно да изплати целия дълг. "Ако направиш това, ще станеш моя десети избор за титулярен нападател след хора като Мартин Палермо, Ариел Ортега, Естебан Фуертес и естествено Клаудио Каниджа!", заявява Марадона.

2. След края на мача Дженаро Гатузо и Нелсон Дида отиват за риба, за да заредят техния нов рибен ресторант с пресен улов. За жалост на вратаря, той не хваща нищо. На следващата вечер, семейство Бекъм решава да отпразнува победата на Милан като вечеря именно в този ресторант. Когато молят Дейвид да си даде поръчката, той казва: "А всъщност каква храна предлагате?" Виктория пък си поръчва една цаца с капка лимонов сок, защото е на диета.

1. След края на дербито Масимо Морати не може да си намери място от яд. Ексцентричният бос се вбесява още повече, когато Силвио Берлускони приятелски му подава ръка. Вместо да поеме поздрава, Морати вади от джоба на балтона си малка желязна статуетка във формата на Скудетото и с нея удря Берлускони в лицето. След този удар физиономията на Силвио е тотално размазана и той се разплаква, оплаквайки се, че вече 18-годишните момичета няма да го харесват. Адриано Галиани веднага отмъщава за своя приятел. "Чичо Фестър" се промъква зад гърба на Морати и с машинка за подстригване прави президента на Интер нула номер.

И една "0" все пак:
0. Въпреки успеха си над градския съперник, от Милан не се радват дълго. Ден след мача от "Телеком Италия" излизат разпечатки, че "росонерите" са купували мачове в последните 10 години. Интер служебно печели дербито с 3:0. Седмица по-късно Милан, Рома, Наполи, Фиорентина и Ювентус са пратени в Серия Б, тъй като става ясно, че тези тимове са част от огромна мафиотска мрежа, която има за цел да унищожи "нерадзурите". В крайна сметка Интер става служебен шампион. "Казах ви, че сме най-добрите", доволно заявява Моуриньо в края на сезона, преди да замине за Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BuTaMuHa
23.01.2010 15:02

0!най сетне някой да каже истината за калчополи!евала мн яка статия!Но 0та не знам на кои свят тряа да сме че да се случи отново,но за хубаво ще е някои наистина ще разберат истината за този "скандал"

Ra3oR
23.01.2010 11:56

айде късмет на Милан въпреки че не съм за тях *thumb_up*

UnitedFAN
23.01.2010 00:48

6 кърти мифки просто *joking* оная ще си сложи ръкавиците и гледаш как замръзва на х*я на Бекъм като врещи АМА ГОЛЯМ Е *lol* *lol*

paunQ
22.01.2010 23:01

Цялата статия е пристрастна, защото през цялото време се говори за победа на Милан..

man_utd_fan
22.01.2010 22:10

Според мен 7 е напълно възможно да слуи *joking* Иначе успех на Интер

golemiq_geshan
22.01.2010 21:11

4-ката кърти , най-вече заради това което Моуриньо още не е казал за Милан , но вярвам , че скоро може да изрече *beer* *lol*

BoBi_Levskara
22.01.2010 19:36

"Матю Фламини вкарва победен гол с ръка за Милан и след мача признава, че го е направил, за да може отново да стане национал на Франция ". *lol* Тва кърти отсякъде *lol* .

crissttiano
22.01.2010 19:09

miki97 аз не съм казал че ти си нервния фен на Принтерите

crissttiano
22.01.2010 18:49

miki97 пич спри да гледаш футбол *thumb_up* гледам фенчето на Принтер мн навъсано *lol* фен съм на Юнайтед и знам че победа на Милан би затруднила Юнайтед още повече защото стимула на Милан ще бъде още по-голям но искам Милан да ги смаже от бой тия гадове *beer*

Yang_G
22.01.2010 18:08

*lol* *lol* Уникално забавна статия !!!