Забраниха на играчите в Юнайтед да имат профили във Фейсбук

17:59
Забраниха на играчите в Юнайтед да имат профили във Фейсбук
Ръководството на Манчестър Юнайтед забрани на футболистите да имат профили в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър", съобщава официалният сайт на клуба.

Причината за това е в последните скандали между играчи, мениджъри и президенти, предизвикани именно от изказвания на недоволни футболисти, публикувани от самите тях в публичните им профили в интернет.

Райън Бабел от Ливърпул си навлече гнева за Рафаел Бенитес миналия петък, когато написа в "Туитър", че е тотално объркан защо е оставен извън групата на тима за предстоящия мач със Сток Сити.

През лятото пък Дарън Бент, тогава още играч на Тотнъм, пък публично скочи на президента на тима Даниел Леви, който бавеше трансфера му в Съндърланд.

Веднага след като стана ясно, че от клуба са забранили подобни публични изяви на своите играчи, Уейн Рууни, Райън Гигс и Дарън Флетчър са изтрили своите профили в "Туитър".

Рио Фърдинанд и Уес Браун пък са изтрили всичко, което ги е свързвало с "Фейсбук".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcbfenforever
21.01.2010 22:00

"да ги видя какво правят и що така се насират на терена" *thumb_up*

Lollipopp
21.01.2010 10:27

тъкмо бях решил да си початя малко с играчите на Юнайтед , да ги видя какво правят и що така се насират на терена , те ся не им дават да влизат в интернет *lol*