Преди кръга - обзор

22:10
Преди кръга - обзор
В родната ни „А” група ще се изиграе междинният 19-ти кръг , който отново ще ни донесе много емоции .
/>
/> Дербито на кръга е между Локомотив Пловдив < /strong> < /em> и Левски < /strong> < /em> . „Сините” ще трябва да покажат , че са забравили загубата от Литекс . В гостуванията си шампионът на България среща много проблеми , но Мъри Стоилов е убеден , че отборът му играе все по-силно . За съжаление на домакините двубоят ще се играе пред празни трибуни заради наказание на агитката на Локо Пд . Последните 8 срещи между тези два противника завършват с успех на Левски и привържениците на отбора се надяват и този път да е така . За домакините се завръщат в игра Сакалиев , Въндев и Милиев . Гостите имат много проблеми с контузии аут са Боримиров , Вагнер , Бензукан , под въпрос са Ники Димитров и Веселин Минев , а Юсуф Рабех е наказан .
/>
/> В другите мачове Локомотив Сф < /strong> < /em> посреща екзекутора си за Купата Ботев Пд . < /strong> < /em> „Железничарите” имат три точки преднина пред Левски и ще се опитат да задържат този си аванс . . В Севлиево Видима приема лидерът в класирането ЦСКА . Мачът пропускат Ланзаат и Ней , а на тяхно място ще играят Котев и Йорданов .
/>
/>  В Петрич борещият се за оцеляване отбор на Беласица < /strong> < /em>домакинства на Литекс < /strong> < /em> . Момчетата на Миодраг Йешич ще се сърдеточат върху Купата на страната , а първенството остава на заден план за тях заради голямото изоставане от челниците .
/>
/> Славия < /strong> < /em> има наглед лесна задача в домакинството си на Марек < /strong> < /em> . В битката на дъното Спартак Вн посреща Вихрен . От този двубой ще стане ясно кой от двата отбора е по-достоен да остане в „А” група . Останалите два мача от кръга са Пирин-Черноморец и Берое-Черно Море . Те обещават да бъдат доста оспорвани .
/>
/> В сряда ще се изиграе и междинен кръг в Италия . Централно място естествено заема дербито на Рим между Лацио < /strong> < /em>и Рома < /strong> < /em> . Това е мач с необикновен заряд , който ще прикове милиони хора пред екраните . „Римските вълци” все още таят надежди за Скудетото , тъй като изостават само на 6 точки от Интер . Тимът на Рома играе страхотно , воден от капитана си Франческо Тоти и трудно някой може да  го спре . Въпреки неубедителното си представя Лацио също излиза с добри шансове в това дерби , изходът от което обикновено не зависи от моментното състояние на съперниците В последните години дербитата на Рим винаги са били много оспорвани .
/>
/> В останалите по-интересни срещи Милан < /strong> < /em>посреща Сампдория < /strong> < /em> . „Росонерите” трябва да наваксат изоставането си от 4 точки от Фиорентина и не могат да си позволят грешка . Сампдория обаче е опасен противник , воден от звездата Антонио Касано . Голмайсторът обаче е под въпрос за двубоя заедно с Бонацоли и Франческини . Карло Анчелоти има също много проблеми с контузени играчи в лазарета са Янкуловски , Неста , Сержиньо , Кафу , Индзаги и Горкюф .
/>
/> В друг интересен сблъсък Дженоа < /strong> < /em>приема шампиона Интер < /strong> < /em> . Домакините са добър отбор , който е способен на изненади . В техните редици блестят имената на голмайстора Бориело и на плеймейкъра Леон . „Нерадзурите” играят много колебливо напоследък , което стана причина за загубите им от Ливърпул и Наполи . Нещата в отбора не вървят добре и титлата в
/> Сериа А вече не изглежда толкова близо . За Интер вероятно ще отсъстват Матераци , Станкович , Кордоба и Самуел , а за Дженоа Рубиньо , Бово и Паро .
/>
/> Ювентус < /strong> < /em> има нелеката задача да гостува на борещия се за оцеляване състав на Емполи . „Бианконерите” са непостоянни в изявите си и не могат да бъдат сигурни за третото си място . Емполи < /strong> < /em>пък е доста неудобен съперник , който може да поднесе изненада .
/>
/> Фиорентина < /strong> < /em> има още по-трудна задача в гостуването си на Наполи < /strong> < /em> . Тимът от Флоренция се нуждае от всяка една точка в борбата си с Милан за четвъртата позиция . Наполи пък излиза със самочувствието на единствения отбор , успял да победи Интер в Сериа А през този сезон .
/>
/> В останалите двубои от кръга Каляри < /em> ще се опита да направи последен опит да се спаси , за което се нуждае от три точки срещу Аталанта < /em> . Торино < /em> домакинства на борещия се за квота за Купата на УЕФА състав на Удинезе < /em> . В дербито на дъното излизат Ливорно < /em> и Реджина < /em> . Катания < /em>и Парма < /em>също ще се опитат да изкопчат ценни точки в борбата си за оставане в елита съответно срещу < /strong>Сиена < /em>и Палермо . < /em>
/>  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация