Изказвания на футболни хора, заслужили \"Златен скункс\"

20:28
Изказвания на футболни хора, заслужили \"Златен скункс\"
Българският футбол изобилства от гениални мисли, на които биха завидели някои от най - изтъкнатите философи. Често родните треньори и президенти успяват да докарат сълзи от смях в очите на феновете с някои своеобразни "изригвания" на речта. Тук ви представяме компилация от хитови изказвания на трима от най - култовите личности в българския футбол: Димитър Пенев, Тодор Батков и Венцислав Стефанов.


Лафчетата на Димитър Пенев:

"Теренът беше малко неудобен, въпреки че е зелен отгоре."

"В Саудитска Арабия имаше сто вида меса в магазините и никакъв алкохол. Рядко успявахме да преборим сухия режим с уиски."

Към журналисти: "За други нови попълнения може да питате вашия приятел Киро администратора."

"Николай Ишков е пич, ама и лисица. Преди да играем с Кьолн, подписа рекламен договор с фирма за бира. Като разбрах какво е направил, го дръпнах настрана и го попитах каква е тази бира и няма ли да я опитаме поне."

"Автобусът на ЦСКА е шоколадов, за да е на кадем. Важното е обаче, че машината няма грешка. Купихме я на 0 километра. Дучето искаше са я боядисаме в червено, но аз му препоръчах да си гледа фенклуба и да не допуска търговия с ЦСКА."

"Не трябва да се хващате все за секса първо. Минаха 15 години от тогава. Нека нашите привърженици знаят, че футболисти бяха в Щатите с жените си. Това бяха жените им, а не гаджета. Не е важно, че е имало басейн. И през 1970 година в Мексико бяхме в басейна, но завършихме 16-и от 16 отбора. Аз треньор отново? Не виждам какво лошо. Йохан Кройф почина, а след това стана селекционер на отбора на Каталуня."

"Приоритет ми е да развия качествата на нашите таланти. Знаете, че една къща се почва от основите. Само с материал не става. Трябват пари и вкус, за да се обзаведе добре. Нали обаче има по-хубави, недотам хубави и нехубави къщи."

"Слухове аз не коментирам. Вие, журналистите, ги пускате. Често си пиете с футболистите, а после пускате това-онова."

"За какво да разкарвам Кирчо и Данчо до Албена? Нали до вчера те се нагледаха на швейцарските хубости и шоколади. Сега да ги лашкам обратно, за да видят скуката и поляните в Албена, не върви. Виж, ако беше лято, щях да ги викна."

"Ираклис са един добър отбор - седми, девети."

"Като дойде някой нов да е наясно, че трябва във всеки полусезон да играе по следната схема - да направи 10 силни мача, два средни и един слаб. Ето ги тези 15 срещи."

Преди екскурзията на ЦСКА в Двореца в Балчик: "Имам едно изискване. Екскурзоводката да е на средна възраст."

Тодор Батков:

"Живко Миланов трябва да си гледа детето. Питайте жена му за трансфер навън."

"Бях бесен на летището в Баку, защото не може всички да се покрият като плъхове. Идва ми някакво секютири и ми каза
"Не може да летите, разполагайте се, утре в 7:00 часа ще потеглите". Беха ни вкарали в гейта, който беше заключен и дори нямаше тоалетни. Бяхме заградени като овце."

"В съблекалнята казах на футболистите да не настиват. И да не прекаляват с наваксването на сексуалния глад от лагерите."

"Приемам забележката от запалянковците, че президентът на Левски е най-по-пулярният човек в България и когато той говори, врабчетата мълчат."

"Какво друго ми остава освен да извадя Левски от първенството и да отидем да играем в шампионата на Шри Ланка или на Косово."

Ред е на Венци Стефанов:

"С привличането на Фози и Бебето ставаме още по-фотогенични. Имаме си всякакви - и бели, и черни. Въобще - разнообразие."

"Не съм давал нареждания на момчетата да се класират за Европа. То така не става. Бачкане трябва. Не се иска молитва, а мотика."

"Съдията е несретник! Най-лошото нещо е да си слуга, когато си слуга и несретник е още по-лошо. Този няма таш*ци! "

"Щом толкова много искате да налагам наказания, то ще има по 100 камшика на голо за всеки."

"Чувам, срещу Грузия пак щяла да играе същата защита. Нищо чудно да ни бият насред София и да станем за т*шак на врабчетата", завърши Стефанов."

"Трамвай №5 прави по-малък завой от Антон Генов. Като видя положението и зави в обратна посока. Ограби труда на момчетата. Директно поръчков съдия."

"Имаме сили да бием ЦСКА. Заушката ги повали, ние ще ги доуморим."

"В този двубой Славия игра много добре. Бихме играчите с камшици и затова почнаха да играят."

"Опозориха Славия и треньора. Всички лигльовци ще бъдат отстранени. Ако знаех правилната рецепта, нямаше да си блъскам главата толкова години. Явно трябва да взема една голяма тояга и да карам наред."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

carterMVP
22.12.2009 00:02

ето , прасето веднага почва да се заяжда ... , а пропуснали сте една дето Венци беше казал , че съдята е правен не от семе а от пикня *lol* *lol*

RagnaroK
21.12.2009 22:16

Тодор Батков:Бяхме заградени като овце." *lol* напишете го като говеда ,че така някое рогато млякопитаещо може да не схване връзката *joking* *lol*