Франческо Тоти си заслужи напълно новия договор

14:32
Франческо Тоти си заслужи напълно новия договор
Легендата на Рома Карло Мацоне смята, че капитана на тима Франческо Тоти заслужава напълно новия си договор с "вълците".

33-годишният "принц на Рим" сложи подписа си под нов петгодишен договор с Рома, в който са включени и още пет години като директор след края на футболната му кариера. Мацоне, който познава Тоти много добре, заяви:

"Не мога да не съм щастлив. Аз имам прекрасни и приятелски отношения с Франческо и съм доволен, че той преподписа. Отвън съвсем човешкия аспект, това е добра новина за клуба и от техническа гледна точка. Въпреки многото контузии, Тоти винаги е показвал ниво, което е повече над обикновеното. Вижте, относно финансовите проблеми в Рома, не мисля, че Тоти е един от проблемите на клуба. Още повече, не мисля, че той изобщо е проблем за отбора. Клубът трябва да се притеснява от други неща. Трябва само да се погледне състоянието на играчите. Дори днес, Франческо е един от най-силните играчи в света и затова заслужава напълно своя нов договор. Аз съм сигурен, че от клуба му дадоха нов контракт, за да покажат колко го уважават. Това момче даде всичко от себе си за Рома. Той заслужава едно голямо благодаря."

Попитан дали Тоти ще получи и приеме повиквателна за ЮАР, Мационе заяви: "Нека да ви кажа нещо, който показва какво мисля по този въпрос. Когато Тоти каза сбогом на адзурите по време на парти организирано от Рома, аз казах на Франческо, че е трябвало да ми се обади преди това, за да го спра да говори тези глупости. Националният отбор е най-хубавото нещо за един играч и никой не може да каже \'не\'. За всички е ясно, че сега Италия няма нужната фантазия в средата на терена, а Тоти ще бъде много полезен за отбора точно в този аспект."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TOTTI_pz
17.12.2009 14:41

тоти си е тоти най-добрия дори и на 33 в Рома а и не само там