Топ 5 на мачовете от груповата фаза в Шампионска лига (видео)

15:20
Топ 5 на мачовете от груповата фаза в Шампионска лига (видео)
Груповата фаза на Шампионската лига приключи, а емоциите, с които бяха засипани футболните фенове, изобщо не бяха малко.

Представяме ви една класация на най-запомнящите се пет мача от тази фаза на турнира, които според нас заслужават специално внимание.

Съставите на Манчестър Юнайтед и ЦСКА Москва представиха страхотна продукция, която беше гарнирана с цели шест гола и намира място в селекцията ни. Отборът на Арсенал също попада в нашето полезрение, след като сътвори единствения обрат от 0:2 до 3:2 в груповата фаза на турнира срещу от белгийския Стандарт Лиеж. Лекцията изнесена от страна на Байерн Мюнхен на стадион "Олимпико" в Торино също няма как да остане незабелязана. Европейският клубен шампион Барселона допусна загуба на собствения си "Камп Ноу" от руския шампион Рубин Казан, което определено може да се определи като изненадата на груповата фаза. Златото в класацията се присъжда на отборите на Реал Мадрид и Милан, и феноменалното 2:3 дошло в последните минути.

Манчестър Юнайтед - ЦСКА Москва - 3:3



Стандарт Лиеж - Арсенал - 2:3



Ювентус - Байерн Мюнхен - 1:4



Барселона - Рубин Казан - 1:2



Реал Мадрид - Милан - 2:3

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZamoRaNo
10.12.2009 21:26

ако има награда за най-красив гол тя определено трябва да бъде дадена на ПИРЛО *wink* *thumb_up* най големия

timb0
10.12.2009 16:22

..след като сътвори единствения обрат от 0:2 до 3:2...ако се замисли6 може да разбереш че казват за обрат от ''о на 2'' не е е толкова трудно нали ... *lol* *lol* *thumb_up*

arsenov
10.12.2009 15:26

не знаех че обрат е само ако отбора губи с 2 гола и обърне мача